• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Tino, jel ti palo u oko da je na kunu jednaka cijena, a nije okrugla cifra?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Misliš da je do kunske došlo preračunom iz eura? Može li to na njuškalu?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Dok mi je kamion bio u oglasniku mogao sam birati eur ili hrk. Posto sam u eurima upisao cijenu automatski je preracunalo.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Hvala.
Zbunilo me kaj kod eura piše da je to približan iznos. Ako je preračunato iz eura u kune onda bi to trebalo pisati kod kuna. Očito nemaju dobro riješen algoritam u programu.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Jesi siguran da je stariji? I opet ponavljam, ne tražim mišljenja google mehaničara.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
A nije uvijek tako,pa i ja imam takav auto i vozim se bez problema,a ima na satu 413000 km.
Pa takvi je auto bolji od pola ovih novijh,kojima odlaze motori na 150000 km,recimo renol megan,senic i još dosta ima takvih,i šta vrijedi što je 2005 godina kada je veči krš od tog passata.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
MF je u pravu, mnogo je novih krseva.
Jedna situacija od neki dan covjek za Mercedesa 190 dobija 2000e i nije prodao i kad se malo bolje razmisli u pravu je, za to para nemoze nista bolje kupiti, a ovako bar zna da ima pravu i prije svega pouzdanu masinu, on samo sto je sariji, a od mnogih novih ima i bolju opremu i daleko ce vise sluziti

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Tako i za traktore govore hh al ja bi rađe novi traktor nego da moram stalno bit pod starim i čim krenem radit sa njime pitat se šta će krepat...ista stvar i sa autima, novo je novo,ko proba zna ko nezna živi u tom uvjerenju da je staro bolje hh

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Novo je novo,al nemre svatko tako.
Tino pasat je ok auto,ali ako se nabere popravaka lijepo če te koštat...
Moj frend je ububal u svog 6500kn samo ono kaj je moral,mislim kaj mu se nakupilo.
To je bez rege,guma,i kočnica.
Radil je veliki i mali servis,mijenjal prednje 4 ramena,ležaj kotača,termostat,antifriz,reparacija alternatora,svi semerinzi i neki dihtunzi na motoru,kiler interkulera,i ugradil je daljensko centralno...

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

vrsani123

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2016
Poruka
647
Sto sad spominjete kilometre na pasatu a kad se jedan clan oglasio da ima 500 000 na pasatu vi ste bili puni hvale kako to moze ic i kako su ta auta nepoderiva....

Ili imate duple arsine ili pomalo prevladava licemjerje,pa se pojedincima ide niz dlaku

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Pa ak je po redu odrzavano ne moze sad doc i kvacilo i sva ramena i komplet kocnice i komplet guma i da ne pali i da ne radi klima i da je pola stvari polomljeno, da auto treba lakirat, moze imat 400 000 i ak je drzano do auta ici ce jos al normalno da je skloniji kvarovima. Zato covjek ima oci kad ide u kupnju. Za takvu liniju 18 godina starog auta je normalno da ima 300 000+ km. Ostalo su iznimke.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Prije budu te vaše nove kršine pokrepale nego taj passat... Kao što rekoh, čak i da se nekaj pokvari, radije bi njega šrafal stalno neg renola. Golf mi ima 275 000 km kaj je star 5 godina, a to kaj ovaj ima 330 km, to me ne brine niti malo.

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Ako ima. To mozes prosuditi samo na konkretnom primjerku. Ako mozes razvuc malo financije uzmi redizajn b5.5, ramena rjesena, puno vise opreme imaju

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
b5.5 mi je tiha patnja, ali trenutno ne raspolažem s tolikim buđetom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Nebi ja taj lijes Vozil ni da mi plaćaju. Radije nov(ij)a Dacija.

Posljednje uređivanje:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Daciju nebi nikad,al nebi ni auto od 20 godina, ako nemas sad para strpi se godinu dve pa kupi neki posten auto, i ja vozim malo stariji auto, imam dva jedan za poso jedan za van i kad budem kupovo drugi bit ce noviji, stariji od 5-6 godina necu sigurno uzet i kad tako kupis auto ce i trajat...treba ic napred a ne vraćat se u prošlost, nova tehnika nove stvari, a ne zapet na imt i 500000km aute

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Pa ima 5 godina star auto.
Sta na daciu reci kad pogledas skuplje inacice tipa fluence, neki dan vozio renault scenic 4 god star. Pa ljudi moji koji je to amper i kramp od auta, o cem vi pricate :D

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh