• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Mnogi toliko traze za sam utovarivac, vjerovatno bi se i cijena jos dala spustiti tako da mislim da bi to bila solidna kupovina

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nije puno novaca minivaš 5 kg boje i akumulatori bi puno promjenili na izgledu a samo zadnje gume vrijede trečinu novaca .

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa to tu stoji već deset godina sigurno,gume sve četiri će popucati nakon mjesec-dva rada,sva ova crijeva na rovokopaču isto tako,motor garant u banani,tko zna,možda je i blok puknut...
Sve to skupa vrijedi kunu po kili,po meni...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Izgleda da se radi o 2 u 1 oglasu. Oglašena su dva traktora odjednom. Jedan star 46, a drugi 32 godine. Valjda se onaj od 46 dobije pride kod kupnje ovog mlađahnog. :icon_lol:

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Videl sam ja taj traktor prije na tom "subitu" i mislim da mu je cijena bila oko 4500 Eura. Nisam 100% sigiran, al mislim da je tak.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Staro je to Tino, rađe kupi ti cigana pa nek zaradi za bolji. Moja preporuka bi ti bila rađe potražiti mlađu oktaviju tdi. Isti drek samo drugo pakovanje, a jeftinije od pasata.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Nisam pital za mišljenje, nego dal ko pozna vlasnike auta... Nek prdne kaj hoče, guštom ga budem šrafil

Najnoviji postovi

Na vrh