• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Pa nek ima jedan za sarafit malo, taj model bas je za to, izuzev motora taj 110 s bosch pumpom je vjecni stroj

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Svako ima svoje zadovoljstvo,tinek sretno sa vw...

Pito sam te type-r dal imaš taj auto ili se samo tako zoveš?

TypeR

Član
Tu od
25 Velj 2013
Poruka
501
Nemam, svabe su i dvoristu, sorry nisam vidio da si pitao
Nekad bila zelja :)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ja svabo i francuz..al ima frend i to kida,ja sam vozio kad upali vtec ludilo,dere se al ne staje...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Ja zelenog Pasata nebi gledao,jer se bio unfal neki s njime..
Plavi je ok stanje kolko se vidi,i radje njega..

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Znam ja dobro da je jeknut, ima drugi blatobran, i kaj onda ak je motor ispravan, a to je najskuplja stavka kod popravkov

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Pa ima 5 godina star auto.
Sta na daciu reci kad pogledas skuplje inacice tipa fluence, neki dan vozio renault scenic 4 god star. Pa ljudi moji koji je to amper i kramp od auta, o cem vi pricate :D

Bogte, kako svi dripsaju protiv Renola....

Ja vozil Lagunu do 400 000 (rabljenu kupljenu iz uvoza) 2,2 dci do 2008.

Sad vozim megane kupljen novi 2008 sad ima 170 000 i nikakvih problema nikad nisam ni s jednim Renolom imal....

Treba priznat, većina je ipak ljudi u HR čisti zalupani balkanci koji vjeruju jedino u VW. Šteta je da više ne proizvode Golfa dvojku :(giggle):

Joj da, prije lagune sam imal i fiat TIPO. isto bez kvarova mrak auto...Golf 3 mu nije bil do koljena, imala ga je moja tadašnja cura kasnije žena. A ista klasa.

Što reći, Tino, baci pogled i na druge aute tipa Fiat, Peugeot, Renault, itd.

Nije u VW-eju sve, sigurno je samo puno kilometri :p:

Kod nas politika u firmi VW za službene aute, Pa nas je nekoliko ostalo po cestama s Passatom 2010. godina. No taj jebe odkad je došal, ostalih 5 ide super.

Tinek osnovno pravilo je kak se nameriš i kak naletiš.

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
FIAT = Feller in Alles Teile !
Imal sam i ja Tipa. Fiat na moje dvorište, dok sam ja živ, nejde !
Za Renaulta neću nikaj reć, jer nit sam ga imal nit sam ga vozil. Znam da jedan moj susjed ima Lagunu i prklel ga je. Jedan frend ima isto nekog Renaulta ( malog ) i fur ga nekaj hebe...

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Zaboravil si na jednu činjenicu:

Da je tak sve loše, te marke bi već propale. A vidim prodaju se itekak...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Prodaju se, kak ne. I dobro rade. Ali, svi mi imamo nekakva životna iskustva. Netko više, netko manje ! Ja samo govorim poučen svojim iskustvom i viđenjima. Ne velim da niti jedan Fiat ne valja, ili bilo kooja druga marka, ali činjenica je da su Njemački, Japanski, a i sve više Korejski i automobili Azijskih zemalja sve bolje kvalitete. A i izgleda :rolleyes:

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Svako voli neku marku evo u moje dvorište stigel sedmi Fiat ako bude ko prethodnih šest više nego dobar. Rabljeni punto kupil sinu novopečeni vozač .

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Znam ja dobro da je jeknut, ima drugi blatobran, i kaj onda ak je motor ispravan, a to je najskuplja stavka kod popravkov

Baš da je motor skup hm..
Ako ideš na original dijelove limarije to košta sve duplo nego zamjenski,pa još farbanje,i več ako pofarbaš pol auta,trebalo bi i drugu polovicu da to zgleda k nečemu..

No valjda ti imaš viziju kaj tražiš i kak treba izgledat..

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Žac jesi ti kupil novog fiata i vozil ga barem 100000km?

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Više ih je prošlo od 100 000 zadnji gp ima 81 000 jedan bravo 350 000 itd ,ovaj od klinca 2 000 god 125 000 ako je točno .

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Željac,za tebe znam nego sam pital @zgžac-a.

Mi u familiji svi vizimo fiate od 99' i skoro svi su kupljeni novi osim jednog,i mogu reči samo riječi hvale,a održavanje i dijelovi su im daleko jeftiniji od recimo opela ili W...
Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Kod mene je Tipo 1.4ie držal 280 000 i još dobro ga prodal( na LPG-u) , a garantiram da je bil na 350 - 400 hiljada.

Žena recimo sad ima Chevroleta 2011. god. -> super auto također....

Al zato imam recimo susjeda mijenjal Opel Vectru i veli kaj bi mogal kupiti? Aha, dobar bi mogal biti Golf VI.

I što reći, druge marke nije niti pogledal.

Isto kak i ljudi u mom kraju radije kupuju traktore Štore, a recimo Lamborghini 653 (prijatelj ga kupil) ista cijena, isto godište, a za 70 svjetlosnih godina bolji.

damirpolgar

Član
Tu od
6 Velj 2014
Poruka
465
Prodaju se, kak ne. I dobro rade. Ali, svi mi imamo nekakva životna iskustva. Netko više, netko manje ! Ja samo govorim poučen svojim iskustvom i viđenjima. Ne velim da niti jedan Fiat ne valja, ili bilo kooja druga marka, ali činjenica je da su Njemački, Japanski, a i sve više Korejski i automobili Azijskih zemalja sve bolje kvalitete. A i izgleda :rolleyes:

Njemački i Japanski sastavljani kod njih uvijek gut !

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Postoje dobri Renaulti i loši Mercedesi, samo kaj o lošim Mercedesima nitko ne govori.
Tek je sa svim na svijetu. Kad ste čuli da se ikoji Golf pokvaril? A Citroen i Fiati ne izlaze iz radionica uopće na cestu :D:

Na vrh