• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Savjet kada kupite noviji auto odmah zaštitu staviti jer novi auti puno plastike a bitumena voska ništa.
Sav prohrđa ovako si uštedite novac na bojanje.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Kod mene plastika nikad nije zahrđala.
Pišem na mob pa neznam kopirati link KRPANOVE prednje hidraulike.
Zanima me vaše mišljenje o njoj.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Lijepo. Zemeš fleksu i iskrenje usmjeriš na plastiku. Već za par dana, ako ima vlage, buš videl rezultat. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Nek se i kuha ali ja se i vozim, u zadnja tri mjeseca sam se preporodio u financijskom smislu.

Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
zagi,
ja sam tražil takav jednobrazdni okretač.
Na ovom su loše riješena crtala. Ne smiješ ni malo zavijati u brazdi jer jako trpe ležajevi.

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Mi smo 6911 zetora na 1000 sati otvarali i mjenjali sve pikse/klipove/karike/lezajeve orginalnima.

Propišala jedna piksa što je bio slučaj na još nekoliko raznih zetora za koje znam tako da pravila nema.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa kaj, moj je otvaran na 2300 sati.
Znam da nema pravila, ali jbga masej je to, po mome osobnom mišljenju traktor za minimalno klasu bolji od zetora i dva puta skuplji za generalku od njega pa i očekuješ da bu okrenul barem 10-15000 rh bez otvaranja i posezanja duboko u đep.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
U globalu bi išlo ali jebada sam tak pogoditi da budu sve iste, to je više za kutove radit, mi ih imamo 5 u firmi. Tebi treba rolerica za cijevi a to je malo skuplji stroj za nabavit.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
za veroneza (vjerojatno je to jagodar) mu netreba rolerilca, ovo odradi u tri točke posal ok...pa ne treba to u stotu pigat, dosta je da sve bude u pet centimetara precizno...:(happy):

Na vrh