• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Baš tako nemora biti da nevalja, ako se dvije godine prodaje.
Ponuda je veča od potražnje, plus nikome nije trebao baš taj model .

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Šanana, pogledaj ovoga. Mlađi je i 4-cilindraš. Ovo je više neg' dostojna zamjena za 565.

Pratim i tog, al za sad samo na njuškalu.

Daj mu molim te pogledaj zadnji kraj, valjda su polupali one plastične baltobrane, pa je od nekih prednjih izrezal umetke na koje je stavil zadnje lampe, ma katastrofa.
Neznam dal bi bilo za kupiti original tih zadnjih plastičnih blatobrana.

A druga stvar.
Koliko je taj traktor duži, odnosno veći, neokretniji od onog Explorera 60??

Odbija me to da mi možda bude prevelik za košnju, sjetvu i kultivaciju, isto kak mi je sad prevelik i 565 za te radnje, a opet s druge strane bude puno sposobniji za povući tereta i berač, te oranje po potrebi od onog manjeg explorera 60.

Stalno važem tu oko toga i nemogu si naći neku sredinu.

Al čini mi se da ću morati otići pogledati tog 70, probati pa vidjeti, možda mu još spustim cjenu zbog ovih zadnjih blatobrana, pod uvjetom da je sve ostalo ok i u originalu.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Ne znam zasto toliko bjezis od duplaka kao djavo od krsta. Nije to neka razlika ni u okretnosti, a prednja vuca uvijek dobro dodje.

Cini mi se da sam citao na srbijanskom forumu da su neki skidali prednju vucu sa zetora i pravili solasa, ne znam bi li to uradio i kad bi me.neko sa puskom tjerao.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Jebiga puknuti, ja nemren kojekakve nakarade dopeljati doma v dvor, traktor mora biti u originalnom stanju i nikak drugač, mogu biti dodaci gore koji poboljšavaju one tvorničke, ali ovakve skalamerije nikako ne.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
...
Koliko je taj traktor duži, odnosno veći, neokretniji od onog Explorera 60??
...
Dulji je za jedan cilindar, dakle za nekih 15cm.
Da je bar naš Argon za toliko dulji. Ali onda bi bil Dorado 75 (a na žalost nije).

Posljednje uređivanje:

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Nazad samo 13.6-36 i da vidiš :). Cijena kao dvije 62-ke, a sad dal vrijedi toliko pitanje je..

Izgleda automatsku donju kuku ima koliko vidim..

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
12.4 bi morale biti gume,13.6 su mi malo preširoke... Ovakva kakva je sad je stvarno nakaradna.
Meni bi vrijedila,jer manji traktor puno radi,ali ali... Ima hitnijih stvari zasad...

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
Na njuskalu se prodaje traktor hela D38 za 10000 kn. Bagatela za takav traktor ako je sve kako pise... ti hela traktori su zaista klasa

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ako je u stanju kako piše po meni vrijedi,a ako imaš još para sastrane i imaš volje slagati onda pogotovo..

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Vrijedi ( vjerojatno ) al sigurno ima još ulaganja u njega. Malo mi je to puno teksta u oglasu. Kao da "nagovara" na kupnju :icon_anal:

Najnoviji postovi

Na vrh