Vide ga...ko iz apoteke...kupio ga kod Zeline, i nabacio kilu boje...koju je obračunao ni više ni manje 2000 eura...Prije če država propast..nego šverc.. :icon_pray: https://www.njuskalo.hr/traktori/deutz-fahr-agroprima-3.70-oglas-24075332
17.50-18 tako piše na Konedati ali meni se cini da su ove na slici šireKoje bi to bile dimenzije prednjih guma?
Kakav problem..nema problema..zato sam napisao kilu farbe, uz felge prefarbana hrđa koja se vidla kod prethodnog vlasnika..Ha ha..podravska naiva...nama je sve lijepo što sija.Ima decko dobre strojeve.. Viđam traktor svaki dan, felge su samo pofarbane, ne vidim neki problem. A sad zarada, ima svako mogućnost to napraviti kak i on...
-a zar to ne rade svi koji se bave tom linijom posla?... nije da ga zastupam...ali svi oni to rade... pod oni mislim,svi koji se bave švercom,preprodajom ili sta već...Taj decko je daleko od "dobrih" strojeva,krpa i farba i prodaje pod ispravno,a vareno,prepravljivano sto puta i to kod njega.Samo o tom postenju se nece (boji) javit na mobitel.
Meni bi takav bio odlican, i mogu reci da mi se svida, mozda samo da je malo jaci
Koja bi onda bila realna cijena za taj traktor? 2001 je godište sa 1500 rsmeni osobno je preskup jer nemam nikakvih iskustva sa ruskim traktorima pa i neznam kakve cake skriva dotični traktor
Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk
recimo da je to traktor za posebnu klientelu....Koja bi onda bila realna cijena za taj traktor? 2001 je godište sa 1500 rs
Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk
ma ne možeš uspoređivati traktor od 55ks i 90 ( mislim da je ursus turbo) i gabariti su sasvim različiti a onak na prvu ovaj ursus je dosta toga odradio....
Poslano sa mog BLN-L21 koristeći Tapatalk