Nebih ga kupio niti za 6000 eura..što mu je realna cijena...jer ga prodaje švercer. Moj je bio mercedes za ovoga bio je 2000 g. prodao sam ga za 8000 eura,prije 2 godine.Prednja vuča je OK na tim serijama, jedino nevalja na onim novim linijama..Može komentar na ovaj traktor od poznavaoca Imt-a , kum bi kupovao za sebe. Kakva im je prednja vuča? Nema ih baš kod nas pa da možemo pogledati kojeg
Skup je zato jer ga prodaje švercer,a što se tiće marke i modela...najbolji model manjeg IMt s DM motorom...Pratim već godinama što ima u ponudi od rabljenih traktora na tržištu i malo je apsurdno to da si prije 15g mogao kupiti zetora recimo 7245 sa 4000rs, 1990g za oko 9000€, a danas ga je skoro nemoguće naći ispod 11000€ sa duplo više rs. Pa tako i ovaj imt nije bio puno skuplji kad je novi kupljen i ne vidim razlog zašto bi bio toliko skup i nakon 30g, ipak je to traktor u rangu 45ks, niti je nešto dobra marka nit je neki model
Nije mi problem da mu posudim ali mu treba sat vremena vožnje s traktorom od mene, tak da puno vožnje a malo kiristi.A je to je tak u većini slučaja, ali opet neko i drži do traktora, nisu svi ni izvoženi ni potrgani, neko ko si nemre priuštiti drugoga onda i održava svojega. Moj npr nikad nije niš teško delal, najviše se oralo, i to 800klaftri godišnje, tast pokojni ga nasljedil od svojeg tate kaj ga novog kupil 89godine.
Al je stajal dugo vani i stanje je kakvo je, apšicala farba, al mislim da bum ga pofarbal, i mene bu još dugo služil. Moje gume zadnje su još orginal gore.
Ali zakaj ne posudiš kumu traktor dok si nekaj ne najde dobroga?