Nebih ga kupio niti za 6000 eura..što mu je realna cijena...jer ga prodaje švercer. Moj je bio mercedes za ovoga bio je 2000 g. prodao sam ga za 8000 eura,prije 2 godine.Prednja vuča je OK na tim serijama, jedino nevalja na onim novim linijama..Može komentar na ovaj traktor od poznavaoca Imt-a , kum bi kupovao za sebe. Kakva im je prednja vuča? Nema ih baš kod nas pa da možemo pogledati kojeg
![]()
Skup je zato jer ga prodaje švercer,a što se tiće marke i modela...najbolji model manjeg IMt s DM motorom...Pratim već godinama što ima u ponudi od rabljenih traktora na tržištu i malo je apsurdno to da si prije 15g mogao kupiti zetora recimo 7245 sa 4000rs, 1990g za oko 9000€, a danas ga je skoro nemoguće naći ispod 11000€ sa duplo više rs. Pa tako i ovaj imt nije bio puno skuplji kad je novi kupljen i ne vidim razlog zašto bi bio toliko skup i nakon 30g, ipak je to traktor u rangu 45ks, niti je nešto dobra marka nit je neki model
Nije mi problem da mu posudim ali mu treba sat vremena vožnje s traktorom od mene, tak da puno vožnje a malo kiristi.A je to je tak u većini slučaja, ali opet neko i drži do traktora, nisu svi ni izvoženi ni potrgani, neko ko si nemre priuštiti drugoga onda i održava svojega. Moj npr nikad nije niš teško delal, najviše se oralo, i to 800klaftri godišnje, tast pokojni ga nasljedil od svojeg tate kaj ga novog kupil 89godine.
Al je stajal dugo vani i stanje je kakvo je, apšicala farba, al mislim da bum ga pofarbal, i mene bu još dugo služil. Moje gume zadnje su još orginal gore.
Ali zakaj ne posudiš kumu traktor dok si nekaj ne najde dobroga?