• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Kum ne bi traktor bez prvog pogona, a ni ja da opet kupujem za sebe. A ni cijena nije baš pristupačna.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Kaj je s tim cijenama😳
549 dupljak 100tis kn, ovaj 90tis kn, Zetori tipa 7340 se po 120 trže
Bože moj, Samea 2005, prvi vlasnik, 95 konja dupljak 20x20 mjenjač smo za 105tis s PDVom prodali.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Za takvog duplaka, pred 3 god sam dal 2000€ manje.
Ok, nije ovak spickan i uređen al to me najmanje brine. Traktor je u orginal stanju i nije uređivan.

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Mane odi ga uredi i da ga oćeš prodati vidio bi di si.
Recimo ja za svoj sve kaj trebam naručujem iz vana dijelove,nije da su jeftiniji ali su kvalitetniji...

Znate kak se kreću cijene takvih vani!

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Ma kaj bum ga prodaval, kaj onda kupit. Opet tražit i vozikat se mjesecima po HR-u?
Vjerujem da bi mogal dobit dobre novce, već sam imal i upita. Jedino da nekak skrpam 4-5000€ pa možda nešto novije, no za sad mi baš i nije do prodaje.

Najnoviji postovi

Na vrh