Banijac 82
Član
- Tu od
- 1 Sij 2012
- Poruka
- 342
zašto su mu gume na zadnjoj osovini okrenute obratno mislim na ripne
Kaj mi možete reći o ovome traktoru??
http://www.njuskalo.hr/traktori/international-ihc-744-oglas-3506678
Pratim ga več više godinu dana na njuškalu i stalno je gore, par dana ga nebude po isteku oglasa i začas je opet gore.
Dal netko možda poznaje dotičnog vlasnika (švercera)??
Piše u oglasu 1985.g., a na konedati čitam da su se proizvodili od 1975.-do 1980.g. sad mi je to malo čudno, možda ima novijih modela?
Trebam neke konkretne informacije ako slučajno netko nešto zna, molio bi ga da napiše (može i na PP) da se odlučim da ga odem pogledati več jednom, možda bi ga i kupio.
heheh..ko duša...da...da:icon_eyes:ko duša...ko duša čovek!
Patiš ti na staru mehaniku, čvrstu nepoderivu!
mislim da s tim potezom nebi nikaj napravil...
treba ti traktor 70-90 ks s prednjom vučom i utovarivač poželjan...kraj priče
eto, moje mišljenje...
Moj kum me najviše inspirira na te Internationale, ide on dosta u njemačku i veli da nek se za djelove najmanje sekiram, da toga uvijek ima i bude.Djelim mišljene sa kolegom Belec.
Jest da je to nepoderiv stroj poput mog steyr-a,ali ako ti nekad nesto ode,zaboljet cete glava,nije to imt ili zetor.
A i kada bi ga uzeo,imao bi po snazi gotovo isti traktor kao 565,samo finiji jel.
Uzmi nesto sa prednjom vucom,neces zaliti...
Moram se prvo dobro informirati u vezi tog traktora, da nije kakva prodaja mačka u vreći i da ja fino nasjednem...Ma nemoj si to kupovat..Rađe gledaj nekaj kaj ima duplu vuču,da ovaj ima duplu vuču onda je to druga priča več,isplatilo bi ga kupovat..
To je samo moje mišljenje,pošto znam da imaš 565 a ovo ti je skoro isti traktor...
Da se pita moj stari, onda obavezno FENDT, to su za njega NAJ-traktori
Da se pita moj stari, onda obavezno FENDT, to su za njega NAJ-traktori
Al ovaj nit kabinu nema, to si neču u dvorištu, a staro ko biblija
Dok bu tvoj tatek većinu vremena doma onda bi se pital, ovak ne
ili grešim možda??
znam da ti je problem za pare, sima je tak nekak slično...al onda netreba srljati i kupovati te kao "stare dobre taktore"
ko zna na kaj naletiš...morti ga buš saki dan šarafil-znaš kak to zgleda ne?
bolje teraj 565 dok ide, a dok se malo nekaj okrene, neka para malo jača zemeš PROVERENOGA traktora za kojem znaš da nebuš spušil i ONDA TI BU SRCE NA MESTU...
a ovak buš na mukama ak si najdeš traktora ko i 565...nikakav potez to neje!
Najbolje uzmi novog :icon_surprised:
A slušaj gledal, sam ga 70 ks, lijep traktorčić, ali stari se ipak okrenul
JD-u.
Kao što sam več napisao treba mi traktor te snage na gospodarstvu zbog poslova za koje je Same prevelik, a 539 i 540 preslabi! To je opravdan razlog, kaj ne?Zbod čega isti kao 565, ako to već imaš?
Ove male traktore 539 i 540 ne diram, oni su mi iskoristivi u svim ovim sitnim poslovima 539 je nov kupljen i dobar je traktor, a 540 sam sredio za sebe i nemam ga računa prodati jer nije na cijeni.El nisi razmišljao da se riješiš jednoga traktora kojega najmanje koristiš,ili zamjenio 565 za nekoga od 65-75ks
Zato sam napisal da se pita, ali se NE PITA, ja sem ipak svoj gazda hehe, tako da negrešiš ni malo!Dok bu tvoj tatek većinu vremena doma onda bi se pital, ovak ne
ili grešim možda??
znam da ti je problem za pare, sima je tak nekak slično...al onda netreba srljati i kupovati te kao "stare dobre taktore"
ko zna na kaj naletiš...morti ga buš saki dan šarafil-znaš kak to zgleda ne?
bolje teraj 565 dok ide, a dok se malo nekaj okrene, neka para malo jača zemeš PROVERENOGA traktora za kojem znaš da nebuš spušil i ONDA TI BU SRCE NA MESTU...
a ovak buš na mukama ak si najdeš traktora ko i 565...nikakav potez to neje!
Eh LINDNER, to si malo morem samo maštatiAntonio, po mogućnosti Lindnera Geotrac 65 sa svom mogućom opremom i Hauer utovarivačom za nekih 110 iljad evra
ipak realno razmišljamo...nikaj od novoga traktora!
ili možda ipak novi Eurowolf???ili YTO??
čekamo ŠANANU da ovo s oduševljenjem kometiše!