• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,252
Za mene su ovi noviji, znaci ove serije sa strane mjenjaci uredu nije tako losa oprema i kabina i cijena je za njih tu i tamo uredna.
Ali ove starije serije xx45 su precijenjene, a da nepricam ove poslije njih xx40 i xx43, cijene za takve traktore su po meni abnormalne, kabina preglomazna, a oprema nikakva.
Precijenjenost IMT-a 539 netreba ni spominjati, narocito ovih novijih, a tek novog da ne spominjem :icon_axe:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Brzina kod poslova i samog rada nije sve,bitmo da on odradi.

Zj nisam skužil ono sa puzajučim brzinama i brzinama kardana?

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
moja freza ima 4 brzine...mislim da je u najbrzoj na 540 kardana 260 okr/min, a moj malcer na 540 kardana ima 1600 okr/min...

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
da...tocno...vrte se suprotno...zaboravih napisat.
Iako ima i freza koje se vrte kao malceri tzv gredicari...i to je super stvar...ali to nije ovde tema...

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Piše Leone 75. Pa je valjda 75 !? Koliko je da je, uljeva poštovanje i vjeru u moć. Imal e Samea tu kod mene čovek prije dosta godina. Ja sam još klinjo bil, al se dobro sjećam kud je i kak pičil s njim po šumi. Samo se s tim i bavil.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,186
Hheh ispadne da se više isplati prodat zemlju nego radit,ovaj prvi oglas proda zemlju i cijeli život živi bez radit :p:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,145
Baš me zanima di ima 180ha u komadu ko ovaj prvi oglas?

Poslano sa mog TPC-7152 koristeći Tapatalk

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Pa to ti je ko u onoj pjesmi o Škveru. Ne znam kak se zove ni tko pjeva, al vjerujem da ti znaš @krumpironja !?

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Mislim da svakako vrijedi tih 10 000. Rekao bih da su pretplužnjaci,lemeši i špice pri kraju,to je Šanana mijenjao,znat će cijenu. Daske ako su i na pola poderane,ići će još par godina kod tebe. Ako nije razlokan,uzmi ga,preporodit ćeš se.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,974
Neču sad ništa a svejedno se vrti več dugo na oglasu. Budemo videli na jesen kakvo bude stanje. Sad imam drugih investicija i malo širenja u proizvodnji. Gledal sam onaj tvoj, :(inlove):.

Na vrh