• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Znam da je njegov traktor to bio,prepoznao bi ga u bilo koje doba dana i bilo gdje.. :)

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Jesi radil sa takvima ? Nisu loši osim one poznate (Petinger) mane . Plug bi mogel biti dobar moj je dvobrazni i dosta sem zadovoljan .

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobar je Pottinger,al radje bi ja Mengele..
Mengele je malo brži u radu,i ne štopa se skoro nikad...

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Točno Marko Petingerova bolest je uvlačenje . Prednost bolje siječe i laganije se tjera od Mengele (obje marke koristim još od EX Juge)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,517
Mengele se štopa u cijevi, ak se prerano otpusti gas.

borovicb

Član
Tu od
29 Velj 2012
Poruka
406
A ovi jednoredni su kolko stari? Pa ih ljudi kupuju, a bolje da si kupe 2redni.
Nije isti sistem na jednorednom i ovom dvorednom.
Mojemu ne smeta korov, zna se nakupit ali da bi se stopalo to ne.
Jedino kaj smo ga šarafili su lageri koji ipak nemogu trajati zauvjek.
Kum je imal 2 rednom prednjeg mengelea i nije bil baš zadovoljan.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,312
A kako bi kupili kad nemaju toliko jake traktore, samo Steyr 64ks može s dva reda silokombajnom, a drugi traktori trebaju 90-100ks ;).

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa nije da, kad je Zetor bio traktor, nikad pa ni tad :icon_cry:
Istina, on je jednostavno tri klase ispred imt-a, ursusa, utba-a i sličnih proizvoda, tak da je za njih limuzina, a ne traktor! [emoji1] [emoji1]

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh