Mali ovo od tvoga brata nije ista motorka kao ova,ili ti sve trpaš u isti koš?Ne očekujem da bude dobra kao husqvarna ili čak bolja.To je apsurdno očekivati,ali za ovo smeće i tanka drvca po sipovima će biti dobra,a lanac za suhu hrastovinu i bagrem.Koliko god da traje za tu cijenu se isplati,najjeftinija vodilica koju sam uspio naći je 240 kuna,znači samo vodilice koštaju više od svega skupa.Dva oregon lanca nek su 100 kuna komad a više su to je 200 kuna.Znači samo lanci i vodilice 680 kuna vrijede,i motorka je đabe i još sam u plusu.I da je neznam kakvo sranje neviđeno i niškoristi opet ima garanciju 12 mjeseci.Nemoraš čekati tjednima na karburator iz kine kako je netko gore rekao,jer prvo nije kineski a drugo u garantnom roku kaže čovjek da dobivaš novu motorku ako nešto ode.Tako da ja nevidim čemu tolika rasprava,kako god okreneš nemožeš ništa izgubiti.To samo zatucani ljudi nemogu shvatiti,ma da ispili 10 metara granja za ogrjev i da krepa skroz ona je sebe isplatila.I još mi ostane nova vodilica i lanac,i odem po drugu pilu iz garancije.Što je tu nejasno?