Ako cemo pricati o iskustvima s razno-raznim prodavacima preko telefona i o njihovom govorenju istine, ja imam punu vrecu takvih prica. Hoces motocikl, auto, traktor, prikljucak, bager... Imam jako jako puno losih iskustava s oglasivacima, ali ih imam i jako puno dobrih.
Nazovem covjeka za 558 s carlo pesci utovarivacem. Pitam za stanje, kaze to to to to i to treba mjenjati, boja OK, utovarivac full ispravan, malo lufta tu i tu. Cjena, za ozbiljnog kupca uvijek ide nesto malo dolje, ovisno odakle dolazi. Dogovor pao da za dva dana dolazimo vidjeti traktor, al sutra ujutro zove da se ne vozimo bez veze, da se ispricava, da je jucer navecer traktor prodan, covjek dosao s kes lovom...
OVO JE ZA SVAKU POHVALU
Zovem za par dana isto za oglas 558 s istim utovarivacem i tako s likom pricam, on POTPUNO NEZAINTERESIRAN, kao da mu svejedno. Cjena paprena, kaze da je utovarivac u dobrom stanju, ima dodatnih korpi, a traktor je s losom limarijom, inace u super stanju. Kad sam ga pitao jel cjena fiksna, poceo se na telefon derati, da mi piz.. materina pederska, da pusim ku... Druge psovke je dovikivao njegov suvozac iz auta u kojem su se vozili...
Kasnije vidim isti telefonski broj u oglasu sa slikom... Stanje traktora i utovarivaca je bilo sve samo ne onakvo kakvim ga je "covjek" opisao...
Oglasi sa slikom uvijek, al UVIJEK imaju ogromnu prednost. Da nije bilo slike, ne bih kupio ni sjetvospremac, ni berac, ni malcer vuceni. Puno voznje za prikljucke koji kostaju 3-4 000Kn. Ja ga na slici vidim, pa znam sto da otprilike ocekujem, a ne onak oda ga netko nahvali, a stanje 50 puta gore nego sto je.
Slusam od ljudi da covjek ha telefon nahvalio traktor, i ono, moras doci vidjeti i uvjeriti se... Ljudi dosli, a u dvoristu krama. Pitaju ga sta je to, i gdje je traktor koji je ovaj opisao. Rijeci vlasnika su, Limarija se pofarba, a da sam rekao da je los, vi ne biste ni dosli, a ovako imam bar neke sanse...