• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

A

AGRIPLUS65

Guest
110 cm je unutarnja sirina traktora,nemoze se nista vise stisnut plug,

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kako funkcioniraju ti okretači, to nisam visio uživo na djelu, mislim kako se okrene kad treba, povuče se nešto?
Niš posebno , zakon inercije ..težina , masa , akceleracija .
Da povlači se ,ručka
Veći (pravi ) rade na hidrauliku
S tim okretačima se postiže da se i u povratku ore na istu stranu?
Nema tu povratka , oreš sim i tam:rolfer:

Nixa

Član
Tu od
24 Kol 2008
Poruka
253
Ma to je neka šala, prvo ovaj stroj ovdje nije John Deere 7610 PQ.
To je kad si kolege smjeste pa se smijulje kada nekome zvoni mobitel svako malo
i tako mjesec dva dana :)

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,888
aj nazovi vidiš da nije skup skoro 'badava' možda na taj tel. dobiš nekog u pustinji

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,888
nešto curi ispod njega
ima godine
ima cijenu
za te novce možeš naći bolji traktor

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
ma svida mi se taj model ..rijetko se takav nade kod nas...ja sam kupil renaulta 113 14

baustelac99

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2009
Poruka
606
U zadnje vrijeme poprilično intenzivno gledam oglase, i ajde, njuškalo je kolko tolko suvremeno, pa većina oglasa ima sliku i cijenu, a i vidiš odakle je tko, al plavi oglasnik je retro 80te, nać oglas sa slikom i cijenom je SF, a nigdje nepiše gdje je oglašivač. neda mi se ni zvati nekog 300km daleko kad mi je svakako predaleko. i onda im je server nikakav, 100god da se stranica učita.

o švercerima neću ni pričati, svaki drugi oglas je švercer.

Najnoviji postovi

Na vrh