a čuj šta da ti kažem, traktor je iz uvoza imao je prednji utovarivač (vjerojatno se naradio, šta je moje skromno mišljenje), malo je sređen i ušminkan, 3 cilinda + turbo i 63 ks, i hrpa KN a da ti ja ponudim moju RAJKU 65 sa 4 cilindra 89.g. i 2500 org. gume i ostalo rekao bi mi da sam LUD, lijepo kupujte ta groblja pa uživajte u njima, svi ste navikli na servo volaze, zračna sjedala za popizdit, Rajku je kupio moj otac i kod njega je brala kukuruz, orala i jako jak malo sirirala, kupio si je Laborginia XT 86 i Hurlinana 75 a ima i 539 i čovjek koji je mene učio raditi sa trakotorom više sa RAJKOM ne može u rikverc natjerati zipku punu drva u štagalj dugačak 9 m zajedno sa trakotorom,,,,
svi smo postali jako jako fini
ovaj MF nebih nikada kupio i opčento mi se TURBO na traktorima ne sviđa, promijeno sam puno auta (mašina) prvi mi je bio Golf 1 d, pa Golf 2 gdt,(smeć i sa turbinom i bez) a zatim Alfa 33TD, Lancia Delta 1,9td, Brava TD1oo a sada vozim Alfu 166 2,4JTD i tu turbine odrađuju svoj posao ali na traktorima mislim da su beskorisne, a to je zbog toga jer LAMB i HURLIMAN imaju iste mašine osim što LAMB ima Turbo koje mu i ne služi previše, ne poakaje neke velike prednosti,,
- nudio sam okladu da na Rajku stavim drva naprijed (imam nosaće za to) i zipku za drva iza sa 4 m drva i da ću prevući Hurlimana ili Lamba ali nisu pristajali i smijali se ali u slučaju da sam to radio zipku bih trpao samo do osovine (imam štice za to predviđeno) tako da sve pritišče traktor a naprijed još metar grabovine,, i siguran sam da bi dupljaci LAMBROGINI xt 86 i HURLIMA 75 srakutali kao KOZE iza i vrtili u prazno i da bi ih SRPKINJA prevukla
- sory na dugom postu (savladale me emocije)