Vidim Nevene ti tu vodiš borbe da dokažeš da je imt 533 traktor.ja ti vjerujem da snjim voziš 6m drva vozili su i neki 7m ali samo sa tvrdog terena pa priznaj sam sebi da je to previše za tog skakavca,ali mali Ursus 335 što se tiče šume u svemu ga pobjedi,ali bitno je i tko vozi.nikad nisam bio ljubitelj imt traktora a najviše nevolim te modele 533 i 539.to su mi zadnji traktori na svijetu na koje bi sjeo a sad ću ti reči zašto:nizak pa se objesi na svaki *****,težak volan,nema nožni gas,3 brzine,slab hidraulik,velika potrošnja,a u šumi kopa kao kokoš.ovo sve znam iz osobnog iskustva jer ga je imao moj djed koji ga je jedini volio od svih nas.zetor i ursus su za mene super traktori i uvijek su veća kategorija od imt-a.u obitelji osim tog ferca imali smo rakovicu 65 i imt 558-nikad više,zetor 5545 sa kojim smo vozili 15m suhe bukve a 10m sirove traktor je bio mercedes u usporedbi sa predhodnima.danas imamo imt 542-super brz traktor,ursus 335,zetor 4511 i 4320 major,i moj 6945 a donedavno i 4718 za kojega se kajem što sam ga prodao.moj kolega ima Imt 577dv i vozi 7m drva tako i ja isto sa 6945 i puno puta sam ga vukao skup sa teretom jer nije mogao izaći.al zato se ti drži svoga ferca i nedaj ga nikome,a vjeruj mi nitko ti ga nebi ni uzeo!
P.S. prihvaćam sve oklade zetor 6945 vs imt 577 i slično!