• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pocetnica: Ursus 335/355 vs IMT 539/533

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
al si pametan i taj je jos pametniji sto se prevrnuo ja natovarim sest metara i vozim i ne moze dignuti traktor i prevrnuti ako kacis ispod osovine
Ako kopčiš ispod osovine to je druga stvar ali opet ne valja se igrat...kasno je kad se nešto desi pogotovo ako nemaš kabinu ili zaštitni luk.....
Svi vrjeđaju 533 jer je lagan ali zato postoje orginal IMT utezi koje ljudi nisu kupovali jer šta će njima to pa se i događaju ovakve stvari...

Uploaded with ImageShack.us
Ovo su utezi na jednom 533..

N

Neven 533

Guest
Ako kopčiš ispod osovine to je druga stvar ali opet ne valja se igrat...kasno je kad se nešto desi pogotovo ako nemaš kabinu ili zaštitni luk.....
Svi vrjeđaju 533 jer je lagan ali zato postoje orginal IMT utezi koje ljudi nisu kupovali jer šta će njima to pa se i događaju ovakve stvari...

Ovo su utezi na jednom 533..

ma ne sekiram se ja oni su pametni kad budem isao u sumu ima da ga slikam punog tako vozimo vec deset godina drva stvar je u prikolici bez prave prikolice nemas sto ni tovariti puno ne moze ga dignuti nikako ispod osovine je a kuka je na federe tako da je jos niza od osovine

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
i ne moze dignuti traktor i prevrnuti ako kacis ispod osovine

Za ovo si u pravo.

Onaj fergo na slika sto se na ravno obrnao sigurno ima kuka kao oni za balirke:finga:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
no dečki budu slike pa bumo vidli.

ja sa svojim velikim iskustvom neču tvrdit da je nemoguče.

znam sam da sa 4m hrastovine još ide,
po meni je idealna mjera za njega 3m i nema straha,može se desit sranje al sigurno su vjerojatnosti manje.
u mojim šumama traktori za radit su zetor 47,49-11.
imt 542,549,dosta su visoki i ne preteški pa ne nasednu odmah i imaju snage za razliku od ferca,
jbga kod nas je nizina,močvarno ilovačina i nema tovarenja previše jel ostaneš sam tak.

N

Neven 533

Guest
ma pusti djecu da pricaju price nemoguce da digne traktor ako je ispod osovine kaceno s pravom kukom

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
misliš na onu automacku kaj je skroz ispod?

Trazim slike vec 10 minute i nisam nasao onakva kuka kao sto mislam.
Ja sam video fergo sa 6 metara drva, istina da je bio na asfalta.
NA automatska kuka mislim ali ne kao ova na slika

nego jos blize do diferencijala.
Ova slika sam ukrao od bobo...

N

Neven 533

Guest
misliš na onu automacku kaj je skroz ispod?

da ima ti dva federa i spusta se do zemlje kad ides kaciti i podizes ju na hidrulik a federi drze da se ne otkaci samo je jako nizak

N

Neven 533

Guest
Trazim slike vec 10 minute i nisam nasao onakva kuka kao sto mislam.
Ja sam video fergo sa 6 metara drva, istina da je bio na asfalta.
NA automatska kuka mislim ali ne kao ova na slika

nego jos blize do diferencijala.
Ova slika sam ukrao od bobo...

slicna ali je vise ispod niza malo i uvucena malo vise

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Razumem te potpuno na kakva kuka mislis ali slike nemogu da najdem:?
Daj uslikaj ta tvoja...

N

Neven 533

Guest
Razumem te potpuno na kakva kuka mislis ali slike nemogu da najdem:?
Daj uslikaj ta tvoja...

mogu ja ja slikati al nikako da skuzim kako sliku da stavim ja napravim kopiram link i nece

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
prvo ljevom tipkom klikni da ti zaplavi i onda ljevo i odabereš copy klikom na Forum Thumbnail,i sam ovdje desnip klikom odeš na paste i slika je tu svaki put radi,al sliku po sliku ne 4 odjednom.

i ja koristim imageshack.com.

nadam se da pomaže.

N

Neven 533

Guest
img0953p.jpg

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
nitko se ne ismijava niti nam je bila namjera samo covijek zeli dokazat sta se moze desit kada se obaraju rekordi...

slažem se s tobom netreba se nikome dokazivati vrag dođe kad se najmanje nadeš

Z

zetor4718

Guest
Vidim Nevene ti tu vodiš borbe da dokažeš da je imt 533 traktor.ja ti vjerujem da snjim voziš 6m drva vozili su i neki 7m ali samo sa tvrdog terena pa priznaj sam sebi da je to previše za tog skakavca,ali mali Ursus 335 što se tiče šume u svemu ga pobjedi,ali bitno je i tko vozi.nikad nisam bio ljubitelj imt traktora a najviše nevolim te modele 533 i 539.to su mi zadnji traktori na svijetu na koje bi sjeo a sad ću ti reči zašto:nizak pa se objesi na svaki *****,težak volan,nema nožni gas,3 brzine,slab hidraulik,velika potrošnja,a u šumi kopa kao kokoš.ovo sve znam iz osobnog iskustva jer ga je imao moj djed koji ga je jedini volio od svih nas.zetor i ursus su za mene super traktori i uvijek su veća kategorija od imt-a.u obitelji osim tog ferca imali smo rakovicu 65 i imt 558-nikad više,zetor 5545 sa kojim smo vozili 15m suhe bukve a 10m sirove traktor je bio mercedes u usporedbi sa predhodnima.danas imamo imt 542-super brz traktor,ursus 335,zetor 4511 i 4320 major,i moj 6945 a donedavno i 4718 za kojega se kajem što sam ga prodao.moj kolega ima Imt 577dv i vozi 7m drva tako i ja isto sa 6945 i puno puta sam ga vukao skup sa teretom jer nije mogao izaći.al zato se ti drži svoga ferca i nedaj ga nikome,a vjeruj mi nitko ti ga nebi ni uzeo!

P.S. prihvaćam sve oklade zetor 6945 vs imt 577 i slično!

N

Neven 533

Guest
Vidim Nevene ti tu vodiš borbe da dokažeš da je imt 533 traktor.ja ti vjerujem da snjim voziš 6m drva vozili su i neki 7m ali samo sa tvrdog terena pa priznaj sam sebi da je to previše za tog skakavca,ali mali Ursus 335 što se tiče šume u svemu ga pobjedi,ali bitno je i tko vozi.nikad nisam bio ljubitelj imt traktora a najviše nevolim te modele 533 i 539.to su mi zadnji traktori na svijetu na koje bi sjeo a sad ću ti reči zašto:nizak pa se objesi na svaki *****,težak volan,nema nožni gas,3 brzine,slab hidraulik,velika potrošnja,a u šumi kopa kao kokoš.ovo sve znam iz osobnog iskustva jer ga je imao moj djed koji ga je jedini volio od svih nas.zetor i ursus su za mene super traktori i uvijek su veća kategorija od imt-a.u obitelji osim tog ferca imali smo rakovicu 65 i imt 558-nikad više,zetor 5545 sa kojim smo vozili 15m suhe bukve a 10m sirove traktor je bio mercedes u usporedbi sa predhodnima.danas imamo imt 542-super brz traktor,ursus 335,zetor 4511 i 4320 major,i moj 6945 a donedavno i 4718 za kojega se kajem što sam ga prodao.moj kolega ima Imt 577dv i vozi 7m drva tako i ja isto sa 6945 i puno puta sam ga vukao skup sa teretom jer nije mogao izaći.al zato se ti drži svoga ferca i nedaj ga nikome,a vjeruj mi nitko ti ga nebi ni uzeo!

P.S. prihvaćam sve oklade zetor 6945 vs imt 577 i slično!

ma ne sekira mene sto cete vi pricati a da je ursus krs od 2 klipa jaci od 533 nije nikako niti ce biti ne pricaj gluposti to je traktor za igrati a ne za vuci i mene niko ne vuce niti moj traktor ja bi ga zapalio da sa 7 meteri mene neko vuce haha koji lik nek se ostavi voznje kad mu ne ide neka to ostavi za neke druge ima moj prijatelje zetora jak je al kad zapne zapo je samo skace i trza i nikud a a on vozi sa zetorom od 42 konja po 9 metara na gumenjaku a ti 7 ocito vi nekako zalite te traktore

Z

zetor4718

Guest
ako tebe ne sekira to što ti većina tvrdi onda se zapitaj malo šta sa tobom nije u redu.a i vidim da uopće neznaš o čemu pričaš,pa šta ti očekuješ od malog traktora koji nema težine da vuče gumenjak sa 9m drva po šumi i da ne "skače i trza"?kako da ja natovarim više od 7m kad nestane,a ako si pažljivo čitao sa zetorom 5545 vukao sam 15m drva samo sa drugom prikolicom u dva reda.i koji ti je to zetor 42 konja?kad nešto pričaš daj argumente a ne priče ja sam najbolji drugi su glupi!ako sam imao 533 i dan danas radim sa ursusom 335 valjda nešto znam.

N

Neven 533

Guest
ako tebe ne sekira to što ti većina tvrdi onda se zapitaj malo šta sa tobom nije u redu.a i vidim da uopće neznaš o čemu pričaš,pa šta ti očekuješ od malog traktora koji nema težine da vuče gumenjak sa 9m drva po šumi i da ne "skače i trza"?kako da ja natovarim više od 7m kad nestane,a ako si pažljivo čitao sa zetorom 5545 vukao sam 15m drva samo sa drugom prikolicom u dva reda.i koji ti je to zetor 42 konja?kad nešto pričaš daj argumente a ne priče ja sam najbolji drugi su glupi!ako sam imao 533 i dan danas radim sa ursusom 335 valjda nešto znam.

ma da da ursus je stroj mehanizinen hahahaahahahahahahahahahahah 8)

N

Neven 533

Guest
Dečec, začudil bi se ti da znaš kaj ti 'krševi' od 2 klipa mogu :) .

rus moze al ursus je krama znam kad imaju tu ih smece presisam ga kad se sjetim u tanjiranju oranju svemu

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh