• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pocetnica: Ursus 335/355 vs IMT 539/533

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
rus moze al ursus je krama znam kad imaju tu ih smece presisam ga kad se sjetim u tanjiranju oranju svemu

panju jedan rus isto ima dva klipa i u čem je onda on bolji???
moj ujak je imal vladimirca i rekel je da je dobar al za male posle a niš za velko!prodal ga je i kupil novog ursus-a c-355 i veli da ga neda ni za živu glavu!!!
frend ima 335 i ove godine smo cijelo ljeto balirali samo toči i vozi nikakvih problema!!!

ne hvalim ja 335 njemu je malo problem gas ti njemu stisneš a on tri godine namata al kad krene ne staje!

N

Neven 533

Guest
panju jedan rus isto ima dva klipa i u čem je onda on bolji???
moj ujak je imal vladimirca i rekel je da je dobar al za male posle a niš za velko!prodal ga je i kupil novog ursus-a c-355 i veli da ga neda ni za živu glavu!!!
frend ima 335 i ove godine smo cijelo ljeto balirali samo toči i vozi nikakvih problema!!!

ne hvalim ja 335 njemu je malo problem gas ti njemu stisneš a on tri godine namata al kad krene ne staje!

ne zna se ko je tu veci panj ja u svog imt nisam pet godina metnuo kljuc napravim osnovno ulja i filtere i goni a ursus je bio krama i ostao samo su neki ograniceni pa nemogu shvatiti ali tu je visa sila imt je kopirao maseje i to je to a maseji su bolji od ursusa sto puta cak su i kupili tvornicu ocito im trebalo zeljeza da ga rastale :finga:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Vidim Nevene ti tu vodiš borbe da dokažeš da je imt 533 traktor.ja ti vjerujem da snjim voziš 6m drva vozili su i neki 7m ali samo sa tvrdog terena pa priznaj sam sebi da je to previše za tog skakavca,ali mali Ursus 335 što se tiče šume u svemu ga pobjedi,ali bitno je i tko vozi.nikad nisam bio ljubitelj imt traktora a najviše nevolim te modele 533 i 539.to su mi zadnji traktori na svijetu na koje bi sjeo a sad ću ti reči zašto:nizak pa se objesi na svaki *****,težak volan,nema nožni gas,3 brzine,slab hidraulik,velika potrošnja,a u šumi kopa kao kokoš.ovo sve znam iz osobnog iskustva jer ga je imao moj djed koji ga je jedini volio od svih nas.zetor i ursus su za mene super traktori i uvijek su veća kategorija od imt-a.u obitelji osim tog ferca imali smo rakovicu 65 i imt 558-nikad više,zetor 5545 sa kojim smo vozili 15m suhe bukve a 10m sirove traktor je bio mercedes u usporedbi sa predhodnima.danas imamo imt 542-super brz traktor,ursus 335,zetor 4511 i 4320 major,i moj 6945 a donedavno i 4718 za kojega se kajem što sam ga prodao.moj kolega ima Imt 577dv i vozi 7m drva tako i ja isto sa 6945 i puno puta sam ga vukao skup sa teretom jer nije mogao izaći.al zato se ti drži svoga ferca i nedaj ga nikome,a vjeruj mi nitko ti ga nebi ni uzeo!

P.S. prihvaćam sve oklade zetor 6945 vs imt 577 i slično!

vidim vratio si zetora nazat ovog 4712? to je super traktor za ovak manje poslove ima snage dosta nije velikih gabarita,potrosac nikakav,a i u sumi je dobar rekao si da kacis vitlo stalno na njega imao sam takvog samo pohvale!

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ne zna se ko je tu veci panj ja u svog imt nisam pet godina metnuo kljuc napravim osnovno ulja i filtere i goni a ursus je bio krama i ostao samo su neki ograniceni pa nemogu shvatiti ali tu je visa sila imt je kopirao maseje i to je to a maseji su bolji od ursusa sto puta cak su i kupili tvornicu ocito im trebalo zeljeza da ga rastale :finga:

ee sad brkaš pojmove več:!::!::!::!::!::!:
naš nije devet godina rastavljan!

SVE JE STVAR ODRŽAVANJA!!!!!!!!

N

Neven 533

Guest
ee sad brkaš pojmove več:!::!::!::!::!::!:
naš nije devet godina rastavljan!

SVE JE STVAR ODRŽAVANJA!!!!!!!!

ovisi ko ga je vozio ne bi ni ja svoga al moj tata nije vidio da je kiler zastopan od kosnje i gluparija svakakvih i otisla brtva glave razbilo ju i predihtali ga i ko nov napravio je oko 2500 radnih sati poslije generalke nista zuba nema ali generalka je s engleskim dijelovima a ne talijanskim i tako kako ljudi rade da produ jeftinije

V

vedo

Guest
Između Ursusa 335 i IMT-a 539 za šumu bih izabrao Ursusa,prije svega zbog težine,a iz ranijih iskustava znam da ferguson nema šta tražiti u šumi,zbog male težine i male snage.Što se tiče ostalih poslova,moj glas ide fergusonu,zbog okretnosti,male potrošnje,i mislim da je to najbolji IMT-ov traktor(jbg. ipak je to MF-ova licenca),i da sad kupujem traktor u rangu od oko 30-40 KS,njega bih kupio.Uglavnom,za manje poljoprivrednike,oba traktora su dobra i oba mogu zadovoljiti svoje vlasnike.Toliko od mene,pozdrav :D

Z

zetor4718

Guest
vedo je u pravu,ursus je za šumu,a ferguson za poljoprivredu.ali mali ispravak vedo:ferguson više troši od ursusa,a ursus je jednako okretan traktor.istina je i to da oba dvojica mogu zadovoljiti vlasnike!nepostoji traktor koji se neće pokvariti,koji neće upasti u blato itd...

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
vedo je u pravu,ursus je za šumu,a ferguson za poljoprivredu.ali mali ispravak vedo:ferguson više troši od ursusa,a ursus je jednako okretan traktor.istina je i to da oba dvojica mogu zadovoljiti vlasnike!nepostoji traktor koji se neće pokvariti,koji neće upasti u blato itd...

bravo dečki napokon ste se složili u nečem

V

vedo

Guest
Hmm mislio sam da ferguson manje troši,ali eto,čovjek svaki dan nauči nešto novo.hvala na informaciji i izvinjavam se što sam pogriješio :)

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
E moj nevene, prvo ti složi svoju baraku..

ma to ima a ima svega nesto od kocnica satovi nis ne rade struja ce se pregledati grijac novi i neznam sitnice ocu da sve bude ko novo

nemoze se ni saltati a sad ide sve ok osim cetvrte a za ulje u motoru da ne pricam kad sam ga prmjenio lijepse radi traktor i nije crno i rijetko ko sto je bilo katastrofa al zato se skinula cijena

Cijena si skinuo na ulju? A kakav si stroj dobio, najmanji problem je promijenit ulje, nije s tim uljem radio neki drugi traktor, nego baš taj..

A ovo o šaltanju, da zbog te silne elektronike, pumpi, senzora, kad si promijenio ulje zato se sad šalta dobro :)

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Između Ursusa 335 i IMT-a 539 za šumu bih izabrao Ursusa,prije svega zbog težine,a iz ranijih iskustava znam da ferguson nema šta tražiti u šumi,zbog male težine i male snage.Što se tiče ostalih poslova,moj glas ide fergusonu,zbog okretnosti,male potrošnje,i mislim da je to najbolji IMT-ov traktor(jbg. ipak je to MF-ova licenca),i da sad kupujem traktor u rangu od oko 30-40 KS,njega bih kupio.Uglavnom,za manje poljoprivrednike,oba traktora su dobra i oba mogu zadovoljiti svoje vlasnike.Toliko od mene,pozdrav :D

he i mali ursus se okreče kak hočeš ja nisam vjeroval do prošle godine dok sam baliral s njim,al frgić se bez kočnica mor plakat kraj ursua:!:

V

vedo

Guest
he i mali ursus se okreče kak hočeš ja nisam vjeroval do prošle godine dok sam baliral s njim,al frgić se bez kočnica mor plakat kraj ursua:!:

Nikad nisam vozio Ursusa,tako da ti nemam šta reći :D

N

Neven 533

Guest
E moj nevene, prvo ti složi svoju baraku..

Cijena si skinuo na ulju? A kakav si stroj dobio, najmanji problem je promijenit ulje, nije s tim uljem radio neki drugi traktor, nego baš taj..

A ovo o šaltanju, da zbog te silne elektronike, pumpi, senzora, kad si promijenio ulje zato se sad šalta dobro :)

da jer nisu ulje dve godine promjenili guma im pukne oni staru namontiraju koji baksuzi sad kad je ulje novo lijepse se salta i sve falilo ga je i bilo je ko pisaca rijetko i nije baraka traktor je super sve funkcionira samo ja hocu da to budu ko novo a ne kod nekih ciganija kad vidim na sto im lici stroj bolje da se ubiju

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
i nije baraka traktor je super sve funkcionira samo ja hocu da to budu ko novo a ne kod nekih ciganija kad vidim na sto im lici stroj bolje da se ubiju

Gle, kakve ti ciganlije stalno spominješ, većina traktora na forumu je na oko u dobrom stanju i dosta ih je vizualno u boljem stanju nego tvoj..

Al malo truda, boje, zupčanika, gume su super, i bit će i on ko curica..

N

Neven 533

Guest
Gle, kakve ti ciganlije stalno spominješ, većina traktora na forumu je na oko u dobrom stanju i dosta ih je vizualno u boljem stanju nego tvoj..

Al malo truda, boje, zupčanika, gume su super, i bit će i on ko curica..

ko ti je kriv sta si ljubomoran haha jao nisam na to spao da se interesiram s tudim al getriba se tesko salta kad nema ulja i kad je ulje ko mast kad se stavi novo vidi se razlika al sto ces ima retrdiranih jako dasina hahahaha :gitarist:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Jako sam ljubomoran, baš takvog 577 hoću...

takvog kao što on ima takvog više nitko nema sa 577dv će vući iz šume bar 25m drva odjednom na 3 prikolice jedna za drugu

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
takvog kao što on ima takvog više nitko nema sa 577dv će vući iz šume bar 25m drva odjednom na 3 prikolice jedna za drugu
A kaj nebi mogel još koju i porinuti pred sobom :rolfer:
Mislim kad več ima prednju vuču :scratch

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
A kaj nebi mogel još koju i porinuti pred sobom :rolfer:
Mislim kad več ima prednju vuču :scratch

Ma ne naprijed je već napravio samar kakog nitko nema i na njega tovari 10 metara i u jednoj turi izveze 35m.

N

Neven 533

Guest
e kakvih imbecila ima ljubomrnih kretena zagrizenih ogranicenih jao e da mi je tako pametan biti nisam ja kriv sto ste ljubomorni imas svoje pa komentiraj a moga se ostavi ja sam svoje zaradio nisam pokrao kao neki

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh