• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Policija

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Pa u slucaju stete ionako se nastala steta ne isplacuje sa police prikljucnog nego se isplacuje sa police pogonskog vozila,,,
Iako je mozda prikljucak uzrok nastale stete,,,

Jesam li u krivu? :icon_scratch:

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Krivo..Samo s vučnog vozila ide šteta, ako je samo ono oštečeno u sudaru. Ako je u sudaru oštečeno i vučno i priključno, ili samo priključno, naravno u slučaju da je taj vozač kriv, šteta se namiruje s police od oba vozila, a u x slučaja to su i dva različita osiguranja..npr. Allianz i Croatia. Što u pravilu znači..ti si vozač registriranog traktora,imaš Croatia policu, vučeš nereg. prikolicu, i s njom zakačiš auto. Croatia neće isplatit štetu tom autu, nego Ti iz vl. džepa, mada postoje pojedini slučajevi, da oni isplate, ali od tebe traže povrat.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Imam Croatiju sa neregistriranom prikolicom sam oštetil vozilo šteta je isplačena od HAK-a sem dobil potvrdu da prikolica ne podleže registraciji jer ima samo pritvrdnu kočnicu. Prikolica je Tehnostroj za prevoz gnoja i ima svoju pločicu sa koje su u HAK-u provjerili podatke .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Imam Croatiju sa neregistriranom prikolicom sam oštetil vozilo šteta je isplačena od HAK-a sem dobil potvrdu da prikolica ne podleže registraciji jer ima samo pritvrdnu kočnicu. Prikolica je Tehnostroj za prevoz gnoja i ima svoju pločicu sa koje su u HAK-u provjerili podatke .
kakva je to kočnica?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
To znači da nema kocnica, ako i ima Željkova nema.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ebem vam sunce . Kaj mi
niste bliže..ja bi vam svaki dan kuhal kobase samo da slušam vaše bljazgarenje

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Pritvrdna kočnica je kočnica koja ne služi za kočenje nego za pritvrd (osiguravanje od samopokretanja)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Ebem vam sunce . Kaj mi
Samo ti skuhaj, znaš da meni nije problem dojti ni na mjesec.
Jedino kaj bum moral antifone u vožnji koristiti jer ki bog bu Željka slusal putem .... ali nije problem ja se isključim na fulll of :(rofl):

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Re: Policija-Carina

Kak bi bilo kad bi skinul ostatke zračne kočnice sa svoje IMT-jke i ostavil samo tu pritvrdnu, jednostavno kažem da je nikad nije ni bilo? Jel bi ovi na tehničkom stvarali problema?

Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Kad nebi bilo doboša možda bi i povjerovali, mada sumnjam.
Jel postoji uopče takva prikolica bez kočnica?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801

Doboši trebaju i za pritvrdnu kočnicu ili se varam? Cisterna mi ima doboše a nema zračne instalacije.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Kak bi bilo kad bi skinul ostatke zračne kočnice sa svoje IMT-jke i ostavil samo tu pritvrdnu, jednostavno kažem da je nikad nije ni bilo? Jel bi ovi na tehničkom stvarali problema?

vjerojatno ne bi jer u tom slučaju ne bi ni moral na tehničke ,xdd

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Moze bez kocnica ali skidaju tonazu susjed radio.
a nazad nema vracanja bez atesta

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,720
Ebem vam sunce . Kaj mi

Pa to već čekamo dvije godine za probu,jel tak gospon MUHAĆ:icon_thumright:

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530

Zašto je toliki problem popraviti kočnice, prije svega zbog svoje i bezbjednosti drugih vozača na putu?
Vrijedi li da zbog 100-200 evra uštede nekoga ubijete ili napravite invalidom do kraja života?

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247

Mane, jel imas mozda regulator kocenja na Imt-jki, da je ispravan i da ti ne treba?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801

Nemam, potrgan je.

Najnoviji postovi

Na vrh