Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
pozdrav ekipi,Đurđa daj radler i mogu palačinke kao što kaže Savoris ,samo ja budem sa čokoladom:finga::finga:,dečkima daj po želji ako tko izlazi u kurvaluk,njemu daj mineralnu :rolfer::rolfer:
dobro jutro ekipa,Cvjetna nedelja je,a vidim i prvi travanj pa opet budu danas razne psine i sitne laži puštane u promet,pa zato najbolje da Đurđa danas ima slobodno ,poslužit čemo se samiartyman:artyman::drinkers:
Dobro jutro vani neka kiša padala a ima i snjega u tragovima malo zahladilo samo neka pada jupi Đurđa meni crna jača i ekipi nešta oštro da se stresu.....
Dobro jutro radni narode Crne gore točno je podne i daj Đurđa jednu crnu i ekipi kaj hoće s obzirom da su budni .
Jutros se probudio i pogled kroz prozor bijelo snjeg - eto malo vlage ,..
dobro jutro evo buduči da je cvijetna nedilja pa malo odmora i za mene...mislim da ču se malo posvetiti mojoj sihl 660 i počastit ju sa čišćenjem i pranjem u kompletu ipak i nju treba održavati!!! a kad smo kod održavanja nešto sam sumnjičav prema ajkuli:!: on našoj đurđi daje slobodan dan pa si mislim ono da on nju "održava":weedman:
Nigdje nikog kao da sam zadnji gost u kavani neko je dal Đurđi slobodno pa ni nje nema popiću jednu s nogu pa idem dalje od kavane do kavane :drinkers: