Bučo
Aktivni član
- Tu od
- 9 Ruj 2012
- Poruka
- 2,999
bok đurđa danas ne pijem niš, sad bi cuclal malo gastala mislim:icon_rofl::icon_rofl:
:icon_rofl::icon_rofl: kaj nebumo si jedne cole spili
bok đurđa danas ne pijem niš, sad bi cuclal malo gastala mislim:icon_rofl::icon_rofl:
:cool2:kolu jedino pijem s crnim vinom
tak je nema pijače al moremo malo čakulat ae:=-:@mika tak treba..ništ več namo pili,nek si Đurđa malo počine...
tak je nema pijače al moremo malo čakulat ae:=-:
@bučo kolu pijem samo s črnem vinom:cool2:
ma pojel sam dva mlada luka i sad me žgaravica ubija a i žuč se opet nekaj buni,moral bum opet na dijetu i to pod hitno čini mi seZnaci preforsiral si se kad neces vise piti joj joj:icon_oak:
ma pojel sam dva mlada luka i sad me žgaravica ubija a i žuč se opet nekaj buni,moral bum opet na dijetu i to pod hitno čini mi se
Je al kad moraš onda moraš, ili trpi bolove ili izbaci neke stvari iz prehrane, pogotovo gazirano piče... jesi još na godišnjem?
a šta češ,al kak ovi prognoziraju voda bi mogla potrajat
tak tak i to nekam na breg:smile::icon_scratch:Nema mi druge nego se preselit k nekoj na drugu stranurofl):
tak tak i to nekam na breg:smile::icon_scratch:
najbolje je između dvije planine:icon_anal:wasntme):Nekam u planinerofl):
najbolje je između dvije planine:icon_anal:wasntme):
think):đurđa, daj rakiju da prst namažem i ekipi po želji
da lakše prebavim sve traume od danasIdes i ti s maksuzivom se ljecit ko mali plavi di nam je on od kak se ljecio vise ga nema di se skriva :icon_rofl::icon_rofl:
Đurda ja cu jednu kavicu duplu:icon_jook:
da lakše prebavim sve traume od danas
kaj se teta tiče još je prehladno al kad zatopli:icon_eyes: jao majko ne znaš kaj je kraće..