ne hodam baš preveč po birtijama tak da neznam..Zasto ne mogli bi za sliniti je dobra i udana jer ovak i onak samo slinimo:icon_rofl:
jel ima de kakve piletinethink):
koja ti je ona u havani izgleda ko pile:icon_rofl:
ne hodam baš preveč po birtijama tak da neznam..Zasto ne mogli bi za sliniti je dobra i udana jer ovak i onak samo slinimo:icon_rofl:
jel ima de kakve piletinethink):
ne hodam baš preveč po birtijama tak da neznam..
koja ti je ona u havani izgleda ko pile:icon_rofl:
more idemo na kolektivno slinjenje :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:Morat cemo mi malo obic da vidimo di sta ima:
Mislis na onu kaj je bila kad smo bili na:icon_jook: to mi je komsinica iz sora udata zenska klinac cca 3god
more idemo na kolektivno slinjenje :icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
ak bu lijepo vrijeme u nedjelju ili ponedjeljak mogli bi do kraša ima dole jedna,ni baš pile (moja jaranka)al ima mnogo dobre cike :icon_super:
sad bas pratim malo... koliko sam ja birtija obisao u zadnjih par godina svog terenskog zivota... auuuuu...
a nikad nisam zapamtio ime birtije ili mjesto, no morat cu si poceti pisati i davti izvjestaje gdje rade dobre koke i gdje treba ici ili gdje rade yayani i da to izbjegavate, he, he...
dobra ti ova izreka,, bil sam prije dva tjedna na savi baš je bila jedna mlada zgodna teta.....nego sad sam se sjetil jedne gospodične(uffffffff) iz tvog kraja koja je putoval s busom tu večer,crnka,vozi alfu:icon_keel::icon_keel:To ti je dobra ideja ja koje sam obiso di je bila dobra koka tu sam zapamtio a s yayanima brzo zaboraviorofl):
@mika onda cemo malo i do kasina znas onu izreku pol sela karta a druga polovica ku..a a ja neznam kartat pa cu probat ono drugo!
ma kakva piletina..ima da se odojak ili janje vrti na ražnju...dečki da znate kakva je jedna konobarica u mom selu..uhh..kad je vidiš tak kaj nastane cjela rijeka kak sline hehe...komad i pol...a mlada..oko 20 god...u zadnje vrijeme od kad ona radi odma je promet bolji...nije udana ali ima fačuka(van bračo djete)
a familija veliš.... bilježim se sa štovanjem:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:Kad mislis platit nesto da ja i mika doletimo na cugu kod te dame pa da skupa svi slinimo:icon_rofl:
Rekli bi mater i detetu da bolje raste i da bude zdravorofl):
@mika mislis na perla plava alfa 147 sportski sredena znam da bi ti pasala mi u familiji smo svi lepi!!
a familija veliš.... bilježim se sa štovanjem:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
morat ćemo slinjenje nastavit sutra već me oči bole :icon_cool:
ajde đurđa da malo slinimo na tebe:icon_rofl:
ajd daj bambus
:icon_eyes:bu mi preveč:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_jook:živeli 101 i još 10 na aparatimaOpet slinis joj :icon_rofl::icon_rofl: Đurđa daj meni jednu cedevitu i potoci jos jedan bambus miki:icon_jook:
:icon_eyes:bu mi preveč:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl::icon_jook:živeli 101 i još 10 na aparatima