Đurđa ,3 deci crnog kuhanog vina i odo u krpe napao me neki virus mamicu mu njegovu,ekipi daj po želji:icon_pidu::icon_pidu:
aaah kosa mi je dignula tlak odnosno majmun koji je sve živo zavaril ali da je barem zavaril, pa to ko da su golubi srali, prvo sam tukel s čekičem di je trebalo a onda dr i nije trebalo, onda sam malo sedel na stolcu i molil pa sam skužil da je ostalo od subote :icon_jooka sam si potoćilĐurda daj meni jedan caj od kamilice na mikin racun kad vec casti vidim da se zagrijavas bambusom ili te neko naljutio:icon_jook:
aaah kosa mi je dignula tlak odnosno majmun koji je sve živo zavaril ali da je barem zavaril, pa to ko da su golubi srali, prvo sam tukel s čekičem di je trebalo a onda dr i nije trebalo, onda sam malo sedel na stolcu i molil pa sam skužil da je ostalo od subote :icon_jooka sam si potoćil
Vidis da je dobro da nisi subotu sve likvidiral danas nebi imal kaj za potociti:icon_jook::icon_rofl:[/QU
baš tak.... kaj si napravil da si na sudu završil, brza vožnja:icon_scratch:
Vidis da je dobro da nisi subotu sve likvidiral danas nebi imal kaj za potociti:icon_jook::icon_rofl:[/QU
baš tak.... kaj si napravil da si na sudu završil, brza vožnja:icon_scratch:
Ma duga prica lose susjedski odnosi pa smo na sudu i tak think):
ja reko da si nekoj napravil djete pa sad nečeš priznat:icon_rofl: (šala mala)ma problemi sa susjedima su uvijek prisutni ali sa nekima se da dogovorit a s nekima treba baš silom...