Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,439
evo meni jedan crni a ekipi po želji danas me neki majmun zajebal jer sam mu išo vozit 7m drva !
znači takav si ti bučo:icon_rofl:
Đurđa daj i meni jedan čajek pa da se ugrijemo od ove zime:
a de si đurđa daj nam potoči...meni bambus da mi se tlak znormalizira ostalima kaj ko hoče..
Bučo mi verbalne sukobe riješavamo :icon_jook:
izgleda da te slabo pitaju:icon_rofl::icon_eyes:Za pomoc zenskoj osobi sam uvijek spreman samo nek pita za pomoc ja cu to obavit:icon_rofl::icon_super:
izgleda da te slabo pitaju:icon_rofl::icon_eyes:
:biggrin:još ak je mala lovac
uh to je već opasna kategorija, al ima kod tebe i neudanih osim ak te u tom slučaju ne čeka tata sa cevkom onda si zgorel :fiery::icon_rofl:Najveci problem kaj su muzevi lovci pa mi oni nisu pouzdani nije mene zena strah nemoze ona meni nista napravit sta ja nebi htio:icon_rofl::icon_rofl:
uh to je već opasna kategorija, al ima kod tebe i neudanih osim ak te u tom slučaju ne čeka tata sa cevkom onda si zgorel :fiery::icon_rofl:
Bok Đurđa daj mi jedan čajek za smirenje, a za kolegu buču jednu lizalicu:icon_eyes:
ma to ti je da ne sliniš na agromanerovu šogoricu, da nebi poplavu napravilrofl)::icon_rofl::icon_rofl:Kod koje da se javim za lizalicuthink):
ma to ti je da ne sliniš na agromanerovu šogoricu, da nebi poplavu napravilrofl)::icon_rofl::icon_rofl:
e to baš ne bi znal,eh viš kad smo kod slinjenja mogli bi jednom do princa na:icon_jook: da malo slinimo na senadicu:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:makar ne volim baš preveč sliniti na udane ni mi to to....:icon_eyes:Al ako dobijem jos i lizalicu jos cu vise slinit:icon_rofl::icon_rofl:
ja sam mislio da mislis na nesto drugo na kakvu konobaricu:
e to baš ne bi znal,eh viš kad smo kod slinjenja mogli bi jednom do princa na:icon_jook: da malo slinimo na senadicu:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:makar ne volim baš preveč sliniti na udane ni mi to to....:icon_eyes: