Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
daj meni jedan sokič jer nebrem večč ,frezali smo jednom frendu vrt,tj.ja sam frezal a ostala 4 frenda su samo pili...ja odo u krpe,a Đurđa potoči ekipi koja naiđe
Može jedna kavica s malo mlijeka! I kome ko kaj hoće! I ljudi mislim da bi trebali potražit još neku konobaricu! Pa Đurđa nam se bu zdošla ona radi i prvu i drugu smjenu!!!!!!! :smile:
haha petretic pa kaj te muči jedan bod za 4 iz matke..ja sam sretan kad dobijem barem 2 a dosta put mi zna falit i po boda za 2..
đurđa daj meni jednu kaficu a ostaloj ekipi potoči..
meni kažu,samo nemoj pasti kaj ti nebude uzaludno to ustajanje u 4...kak god al bar 2 mora biti...a kak zgleda vvzadnje vrijeme sam nekak poludel,sve bolje i bolje ocjene sam počel dobivat,a niti necpogledam knjige od kad sam u školi pa dok si drugi dan ujutro ne pakujem knjige...
hehe koji imaju probleme..a ja trenutno nemam...Bager pa vidiš da se Đurđa ništ ne buni mada radi u dvije smjene...sam barem kulturan pa ju ne mučim od ranoog jutra... nego Petretic koj pa,si ti razred opče??
Aaaaaaaaaaaaa,dobar jutar,Đurđa daj na Bagijev račun pola litre soka od breskve,jednu obiteljsku picu a za poslje čemo da se snađem,ekipa pozdrav:drink::drink: