Đurda daj meni kolu i daj ekipi sta pije:drink: ma ja imam trakavicu ona gliste i one trakavicu:icon_mrgreen: stvarno mogu puno pojest al hvala bogu nista mi se ne prima puno se trosim!
đurđa daj jednu žuju od grejpa...:icon_jook:
ja sam za sjekača polagal prije 3 tjedna, pa to je živa sprdačina al bitno da ti odnesu 450 kn
Smo si isti po pitanju jela, jednu u to ime :icon_jook:Đurda daj meni kolu i daj ekipi sta pije:drink: ma ja imam trakavicu ona gliste i one trakavicu:icon_mrgreen: stvarno mogu puno pojest al hvala bogu nista mi se ne prima puno se trosim!
Ako upoznaš karlovačko - dugorešku ekipu zaboravi na to wasntme):Ja pijem samo bezalkoholna picenca proslo je vec 3 god 13.4. je bilo 3god kak ni kapi alkohola zato Đurda meni samo kavicu i sokice toci je lud sam i od njih dosta kamoli da pijem a ekipi toci po zeljama:icon_pidu:
Onda ti piješ posni gemišt i budeš dežurni vozač :icon_thumright:@čiko nisi ti mene upozno nemozes me nagovorit da popijem nema sanse prije cemo se posvadat nego ces me nagovorit a svadat se nevolim:8):
Nema problema to sam puno puta bionod):Onda ti piješ posni gemišt i budeš dežurni vozač :icon_thumright: