• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Đurda daj i meni mineralnu na Bagerov racun kad popijemo donesi nam jos:drink:

Petretic549

Iskusan lik
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,508
Đurđa daj mi sokola da malo proslavimo uspjeh sa takmičenja u Dubravcima osviji smo prvo i drugo mjesto prvo u pucanju na metu a drugo na štafeti :)

B

BAGERISTA

Guest
Jutro,naravno kiša padala (lila cijelu noč)..:(punch):eek:dgađaju se košnja par dana..
Đurđa jeno kafe s kap mlika,i malo vode,gremo ča delat...:(y):

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđa ,meni litru cedevite,ekipi po želji,odoh na spavanje,počelo sušenje sijena i sad nekoliko dana nema stajanja: Icon_jook:: Icon_jook:: Icon_jook:

B

BAGERISTA

Guest
Ajmo Đurđa jedan gemišt,,i gremo spat,ako ko navrati,daj mu nešto...da nebi osta žedan.....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđa daj jednu litru orošenog Radlera,sad došao iz zgrtanja zadnje ture sjena,pripekla zvijezda do usijanja ,ako tko naiđe neka se posluži:drink::drink:

B

BAGERISTA

Guest
Đurđa meni jednu radensku,i daj dečkima šta na moj konto......:drink::drink:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Đurda daj meni jednu kolu na bagerov racun pa kad popijemo donesi nesto na moj racun:drink:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđa litru i vodu,danas mi riknula guma kod kultiviranja ,nema vulkanizera,živa sranjola,ako tko naiđe neka se posluži :drink::drink:

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Đurda daj meni nesto da isperem grlo unisti me pocincani metal koji treba zavarit i ako ce me oci pec nadi mi neku mladu mamu s mlijekom da malo spricne mlijeka u oko :icon_eek::icon_eek:
i daj ekipi po zelji:drink:

B

BAGERISTA

Guest
Op,,,,,,,Đurđa jedan gemišt,i ako ko navrati,...daj mu ča na moj račun....:icon_pidu::icon_pidu:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
eto Đurđa da popijemo jednu u miru ovozemaljskom,jer nakon ponoći budu neka nova pravila vrijedila,ali znaš ono j...š pravila ona su da se krše,daj meni litru Radlera onog iz KC,ekipi po želji,čujemo se Đurđa u novoj tvorevini:mur::mur:

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
ajde Đurđa daj meni duplu kavu,trebam ostat budan kroz noć,prasiju se krmače..

Najnoviji postovi

Na vrh