• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ja sam za danas pozval 20 ljudi,sutra moramo pospremat a u nedelju je glasanje kod mene :(:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Đurđa daj mentol i PKT,kada vidim tko ode u drugi krug za vladajućeg nije mi dobro i dođe mi da uzmem pljucu i bang bang

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Pozdrav!:drink:
Forumasi bude kaj raketa i vatrometa u igri ove veceri?:(party):

Posljednje uređivanje:

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
http://www.vecernji.hr/hrvatska/van...tm_medium=clanak&utm_campaign=RazmjenaPrometa

Eto kaj nam pišu novine!!

Nek objasne kako obrađivati 50ha unamljenim traktorom i strojevima, ma neznaju jer njih vide samo na sajmu a polja kad se voze cestom....i kak bi to zajedno funkcioniralo napišu bezvezni članak.

A jbg kad smo mi najbogatiji na svijetu, nemamo pune racune ali ima traktora, zemlje,vikendica,vinograda,šuma..ovi to nemaju

mrgud

Član
Tu od
22 Svi 2015
Poruka
50
@ markach

Pročitaj i komentare ispod članka pa ćeš vidjeti što hrvatski građanin misli o hrvatskom seljaku :icon_scratch:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ma ti komentatori što pljuju po seljacima i drže moralna predavanja u slobodno vrijeme šeću kožicu i ne znaju gdje bi sa sobom,ali i usput čekaju da netko od rodbine sa sela baci žlicu da se ogrebu za kakav komad nasljedstva,gamad,sve to treba zatamaniti.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Đurđa daj rundu za sve članove foruma i hrpu odojka i janjetine! Danas sam postao ponosni otac malog Darijana
3.51kg i 52cm dugi! :)

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Svaka čast majci,i tebi čestitam,potomak zagarantiran hehehe...
Neka dugo živi i nek bu zdrav ko dren.

Poslano sa mog G630-U20 koristeći Tapatalk

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Čestitam mami i tati na odlično obavljenom poslu!!

Živjeli!!

Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Ja bum rekel samo ovo

Prilozi

• zqjn22ajpx3n8hkg5d.jpg
    zqjn22ajpx3n8hkg5d.jpg