• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Da više ljudi ima bašču planet bi nam bio sretniji.
Jel misliš da se svima ispalti imat vrt?jel imaju ljudi vremena? Neko ko radi cijeli dan na poslu i dođe doma umoran teško da ima volju za bilo kaj.
A razlike iz vrta ili kupljeno nema.
Sve je to isto, neko misli ak ima svoj luk i paradajz da je bolje od kupljenoga. Nije sigurno.
Ali neki si daju zapravo da oni uzgajaju i da su oni fensi i radišni i neznam kaj.
Kad sve zbrojiš na isto ti dođe.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa to svi znaju.
Kaj misliš da ovo kaj kupiš ne raste u zemlji nego po stolovima u uredima? 🥺🥹🌞
Sve je to domaće.
Ja imam svoje na vrtu ali uredno i kupujem.

cvajko997

Iskusan lik
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
751
Ocito je da ne mogu kupovat na trznici, Darijus je iznio friski cjenik. Nemam dosta stvari doma iz basce, nije uspjelo ili ne sadim/sijem. Imam mahuna, graha i krumpira za citavu godinu. Tome ne fali nista, ali ne zelim to jest svaki dan. Radim i necu to jest svaki dan. Jos je sramota da za takvu cijenu robe na trznici imam prigovore kad sam zelim opipat proizvod. Onaj koji ima OPG i ne smije prodavat banane, ne znaci da na zelenoj trznici ne kupuje egipatski krumpir.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Da..cijeli tjedan jedete smeće kroz gablec..djeca u školi ili vrtiću također a u nedjelju saltaa iz vrta..dosta licemjerno..kao i ovo meso s roštilja ..
Ako ti jedeš smeće od gableca ja ne,dok imam doma svojih proizvoda.
A ovo meso na roštilju je domaćeg porijekla, nije iz mesnice, tako da meni ne trebaš pričat priče o licemjerstvu 😉

E baš neću kupovat, ja za sebe imam u vrtu svega.
Nebuš me dobil da kupujem.
A ti si prvi pričao da je domaće isto ko i u trgovini i da budeš radije kupio u trgovini. Kako se sad ploča okrenula 🤔

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,119
Jadna zena... ne shvaca da je tog BMW-a kupio njen muz. Dakle pola je njeno.
Nadam se da je pofarbala samo njegovu polovicu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Pa ne pečem samo svinjetinu na roštilju, ima i piletine (domaće). Pa malo janjetine i teletine ispod peke, isto domaće😉

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Dečki, malo ste zastranili. Tema je?
Razgovore selimo u birtiju, ostatak brišemo...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,232
Kupljenec ne filozofiraj 😀
Onda nit tvoja prikolica nije doma delana, kad si kupil gotove cevi. Da si cevi doma delal e to bi bil posel onda 💪💪

PS. Svi znamo da je ono kaj doma uzgojimo x put fineše od kupovnog. Em zato jer je friško i nabereš si 10 minut prije nego ideš jest, i nije tretirano z tulko otrova.. 😎

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Denes niš ne delam, samo počivam 🙂🌞
Deske su polako spremne za hoblat.
Ovak kak su vrata takva bu i prikolica🧑‍🚒💃🕺🌰🌰🌰🐿️🐿️
Imam 8kil autolaka takvoga pa ga moram iskoristi.
Sad kak sam počel delat oko prikolice moram malo smanjit tempo da nebum prebrzo gotov🪵🪵🚜🤸🐦‍⬛

IMG_20231008_094313.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh