• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa je, ja to sve iz ljubavi radim, prikolica meni i netreba baš🌞🙂
Da mi treba odavno bi bila gotova.
Gledam ovakav sanduk neki stavit na prvu stranicu izvana, da mi pila stane unutra, gurte, lanci,kanister od benzina i ulja. 🙂
Mislim da nebi bilo loše.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Nisam se pohvalil da sam fčera upoznal našega kapetana duge plovidbe @Kapetan_broda_Kupljenec
Došel je poslovno u moju firmu, pa smo uspjeli nekih 15minut iskoristit za razgovor.
Nadam se da se drugi put vidimo u nekim drugim okolnostima, pa si sednemo ko ljudi i pospominamo na miru 😀😀🍻👏
Si videl koji je to lik 😂

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Nisam se pohvalil da sam fčera upoznal našega kapetana duge plovidbe @Kapetan_broda_Kupljenec
Došel je poslovno u moju firmu, pa smo uspjeli nekih 15minut iskoristit za razgovor.
Nadam se da se drugi put vidimo u nekim drugim okolnostima, pa si sednemo ko ljudi i pospominamo na miru 😀😀🍻👏
Baš mi je drago bilo da smo se našli, ali bilo bi bolje da smo se prije upoznali dok sam bil obični radnik, tj OFR, obični fizički radnik 🙂
Onak mi je bolje bilo nek sad kad su me porinuli za menađera, ne paše mi ovo kaj nosim odjlelo, košulje i kravatu, nisam za to al sad tak moram hodat po tim sastancima kaj hodam okolo, ne volim kaj su me porinuli na tu poziciju, niti kaj imam 3mobitela u žepu, niti kaj vozim novoga Mercedesa, nije to moj stil, ali takav mi je sad novi posel.
Fali meni masnih prsti i hlače tregerice. 🙂
Ali ipak veliko zadovoljstvo mi je bilo jučer stobom se upoznat i malo pospominat👍🙂
Drugi pot idemo na ručak neki 🙂👍🍻

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,835
Ode prikolica u Q!
Ode šuma u Q!
Ode "H" u regal!
Pazi da ti kravatlin ravno stoji

A zašto daske ne namažeš bitumenom, imaš li ga? :unsure:

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,232
Zadovoljstvo je obostrano onda..😀
Nema veze, odijelo ne čini čovjeka 😎
Bar sam ja bil v zmazanom radnom odijelu, neko mora delati za vas fine riti..

E to obavezno, a ne da mi gladen po svetu hodaš. Inventura bila 🤣🤣🤣

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Saluti dal vostro capitano e manager😍Attualmente sto frequentando un corso di lingua italiana, ciao ragazzi.🇮🇹🇮🇹✌️🤘

Upravo na tečaju Talijanskog i ovo moram naučit za neki domjenak, sve vas ljepo pozdravljam.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,119
Saluti dal vostro capitano e manager😍Attualmente sto frequentando un corso di lingua italiana, ciao ragazzi.🇮🇹🇮🇹✌️🤘

Upravo na tečaju Talijanskog i ovo moram naučit za neki domjenak, sve vas ljepo pozdravljam.

Koliko ja znam, a znam...Hrvatski jezik je ulaskom u EU postao jedan od sluzbenih i ravnopravnih jezika u EU. Isto se odnosi i na Italiju kao clanicu EU.
Stoga, kapetane... nek Spagetari uce hrvatski a ti oderi po zagorski. Ko ih j...e

U suprotnom, svi bumo ucili pakistanski, nepalski, indijski, sirijski....

Najnoviji postovi

Na vrh