drazenhonda
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Stu 2010
- Poruka
- 2,730
Sad polako kad stigneš zapališ malo daske, pa ih onda očistiš od prašine, pa sve polako. Sve je ljepše kad duže traje. I ja to polako shvaćam.
Si videl koji je to lik 😂Nisam se pohvalil da sam fčera upoznal našega kapetana duge plovidbe @Kapetan_broda_Kupljenec
Došel je poslovno u moju firmu, pa smo uspjeli nekih 15minut iskoristit za razgovor.
Nadam se da se drugi put vidimo u nekim drugim okolnostima, pa si sednemo ko ljudi i pospominamo na miru 😀😀🍻👏
Baš mi je drago bilo da smo se našli, ali bilo bi bolje da smo se prije upoznali dok sam bil obični radnik, tj OFR, obični fizički radnik 🙂Nisam se pohvalil da sam fčera upoznal našega kapetana duge plovidbe @Kapetan_broda_Kupljenec
Došel je poslovno u moju firmu, pa smo uspjeli nekih 15minut iskoristit za razgovor.
Nadam se da se drugi put vidimo u nekim drugim okolnostima, pa si sednemo ko ljudi i pospominamo na miru 😀😀🍻👏
Koliko ja znam, a znam...Hrvatski jezik je ulaskom u EU postao jedan od sluzbenih i ravnopravnih jezika u EU. Isto se odnosi i na Italiju kao clanicu EU.Saluti dal vostro capitano e manager😍Attualmente sto frequentando un corso di lingua italiana, ciao ragazzi.🇮🇹🇮🇹✌️🤘
Upravo na tečaju Talijanskog i ovo moram naučit za neki domjenak, sve vas ljepo pozdravljam.
Saluti dal vostro capitano e manager😍Attualmente sto frequentando un corso di lingua italiana, ciao ragazzi.🇮🇹🇮🇹✌️🤘
Upravo na tečaju Talijanskog i ovo moram naučit za neki domjenak, sve vas ljepo pozdravljam.
Inače ja pričam talijanski itekak dobro,ja sam se školoval u Milanu ......