nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,477
Onda on bude jači od onog Indijca,,kako se on zvase,,aaa Mittal,,Ako baš ne za predsjednika onda barem za ministra za zbrinjavanje željeza i plemenitih metala.
Onda on bude jači od onog Indijca,,kako se on zvase,,aaa Mittal,,Ako baš ne za predsjednika onda barem za ministra za zbrinjavanje željeza i plemenitih metala.
Samo se Ti..... imam nešto i za Tebe!Ako baš ne za predsjednika onda barem za ministra za zbrinjavanje željeza i plemenitih metala.
Imam stelu u Travniku,,, netreba srednja škola,,,🤤Prosil bih za pomoć ako ste u mogućnosti. Radi mogućeg političkog angažmana trebal bi pod hitno diplomu o završenom nekakvom fakultetu. Prednost agro-ekonomija, šumarstvo ili uzgoj domaćih ovaca ili koza. Nije bitno iz koje je godine diploma, samo da nije izdana u subotu, nedjelju ili na nekakav praznik. Molio bih informacije u pp. Nagrada za trud uključena u obliku lješnjaka (neočišćenog) u kantama od Jupola.
Molim te da navedeš izvor informacije. Recimo prema ovom grafu dolje najveću potrošnju antidepresiva generalno imaju Portugal, UK, Portugal, Švedska, Španjolska.Ajmo sad ovako pa nek si misli tko što hoće ovo je podatak struke "....čak 45% mladih skandinavki(Švedska,Norveška,Danska, Finska) između18-28 godina redovito ili povremeno uzima lijekove za psihoterapiju,i u prosjeku si puno češće oduzimaju živote,od svojih vršnjaka sa Kube.....".
Pa se ja pitam dali je to ono sređeno društvo o kojem nam pričaju i put kojim nas vode.
Da nisi ti i našem ministru sredil diplomu?Imam stelu u Travniku,,, netreba srednja škola,,,🤤
Nisam,, težak je na parama,,,stipsa,,, to su zasigurno ovi Bakirovi,Da nisi ti i našem ministru sredil diplomu?
Zapamtio iz neke dokumentarne emisije, usporedba je bila konkretno Švedska i Kuba,a čini mi se da je i prema tvojim tvrdnjama približno slično.Molim te da navedeš izvor informacije.
Ne bi se složil. Ovih se dana svakodnevno liječim janjetinom z ražnja i lukom, a ne radom.Možda nebi motka al rad, rad i rad. Dok radiš nemaš vremena za psihičke probleme. I ljepše se spava poslje.
Između dviju janjetina...A da onda delaš? Po noći? 🤭
Pa na primjer meni se jedna susjeda žalila da joj se je motka rasušila, i da je dragi stalno u birtiji, vide se veliki tragovi nervoze i depresije.Možda nebi motka