• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
šta reći osim da sam preživio i ovaj pakleni dan , a bilo je kao na vatri :shock:
''ono što nas ne ubije to nas čini jačim'' :supz:

B

BAGERISTA

Guest
nemojte nočas biti nagli kod boljih polovica da vam termostat ne zakaže:axe:

Dobra,,,,,da ne zakaže,,,,,,,:rolfer::rolfer:,,,samo ko da ,,gas,,,,:lol::lol::lol:več če se nekako ohladit..:rolfer:

V

VOJVODJANIN

Guest
Dobro jutro....danas još jedan pakleni dan u najavi...

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
danas kažu najtoplije,ali preživit čmo 4 radlera liječi sve..:drinkers:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Tako je živio govornik,ja sad obavio dopodnevne obaveze i sad samo debeli hlad do 16 onda opet po travu za kravice i udri do noći u štalu,a sad i ja moram po Pan poći da lakše ovaj pakao prođe,uživajte kako tko zna :supz::rolleyess:

B

BAGERISTA

Guest
Također,,,,evo poša dat cuke (bundeve),telican,,,,da se osviježe ko svaki dan,,,,i lagano bevanda...............

Popodne se dela kotlić...............:supz::partyman::partyman::partyman:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
danas kažu najtoplije,ali preživit čmo 4 radlera liječi sve..:drinkers:

Hebes ti to kad kazu oni do pola 9og tako toplo.
Pa tako nam sada svejedno oce biti 35 ili 40 kad je svejedno vruce :D

A radler je super,cugo sam jucer uz jelo onaj od Istra mislim nesto od 2 litre uzeo kod todorica. :partyman:

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
kod nas je danas bilo 38 ali je sranje što je jednako ujutro u 10 popodne u 3 i navečer u 9 jedino malo u ponoć zahladi a sutra još najavljuju gore

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma izdržat čemo mi vručinu,ja osobno više volim zimu ali kiša nama treba,jer na.....i smo svakak ali dobra kiša napravila bi čuda još bar za nas seljake,taj tvoj radler dali je čist ili su ga zajebali sa grejpom:partyman:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Ala gle ovog Dinama,pa imaju vise srece nego pameti...
kak mi zao ovog Malma... steta,a zasluzili su :fball:

V

VOJVODJANIN

Guest
radler je piva sa dodatkom soka od limuna i ima niži postotak alkohola...

Limunada......dobro jutro radni ljudi.
Danas počinju Zrenjaninski dani piva.....Balašević ima koncert i piva u izobilju....odoh ja tamo, lakše se podnosi ova vrućina :drinkers:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
je..š radler i limun piva je piva to nije voda voda je za zube prati nakon teškog radnog dana popiti pivo ko muško ili radler .....

Najnoviji postovi

Na vrh