• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
.... pa po ljetu najveća temperatura je obično u Kninu , pa odmah dolazi Brod ili Osijek , a po zimi ti je najniža temperatura Zavižan , Sljeme i opet Brod ...., bilo ljeto ili zima mi uvijek naje..mo :mad::mad:

a i karlovac je uvijek tu negdje u vrhu....:supz:...i kod nas zna dobro da zakuha.....

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ovo danas raj za uživanje,nadam se da temperatura više nebude prelazila32stupnja ove godine,nočas bude noć za spavanje,uživajte u ostatku dana i dobar vam iduči tjedan sa vašim poslovima ma gdje bili:partyman:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
neka maice,ovih dana i da čovjek kožu skinuo bilo za crknut,ovako ljepo se obučemo ili svučemo,zavisi od prilike:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Kod nas malo popustila,,,toplina,,,valjda je dosta ovog kuhanja,,,evo nočas prvi pout se naspavo,,i tražio nešto da se pokrijem malo..8)

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
navučeš nešto živo i nek drži temperaturu,bar u zelenom,nemojte iči na pregrijavanje:rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
To sigurno,,,,radna temperatura je bitna,,,,:rolfer::rolfer:ako je hladno,,ne valja,,,a pregrijavanje,,je škodljivo.....:mrgreen::weedman:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
gdje ti vidiš vrućinu kod mene pada snijeg :rolfer: :lol:

a probao sam večeras ovo čudno pivo , neznam koje je marke (bolje rečeno zaboravio sam) imalo je ukus jabuke i 4.5%alc , mogu vam reći da ima sasvim dobar ukus jer ono ''pravo'' pivo je za mene mnogo gorko , ovo već može da se pije :partyman:

Savo radler je za nas koji nemogu držit korak sa ekipom koji su u trenigu kaj se pive tiče.Tak da možemo pit red znjima a ne padnemo pod stol nakon sat i pol.
Meni užasno odgovara taj radler (PAN-KARLOVAČKI i onaj jeftini s konzuma za 18kn) mogel bi ga pit cijeli dan....

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Meni užasno odgovara taj radler (PAN-KARLOVAČKI i onaj jeftini s konzuma za 18kn) mogel bi ga pit cijeli dan....
Ja sam jedan dan rešil ziher 10 komada ..to je čista droga , to je gore od coca cole .
U labaratoriju je zmučkano da bude fino ..a studija utjecaja na " okoliš" još nije napravljena

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
i ja sam neki dan ''maznuo'' nekoliko LAVova sa limunom 2% , baš je za navlačenje kao cocacola :drinkers:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Ja otisao evo maloprije u trgovinu po dva dopinga (radlera). pa nemogu vise vode pit :)
fino ledeni taman da zubi puknu.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
a hebite ga moji ljudovi,nesmiješovo ,nije ti ono zdravo,ne moj ovo,ma da popizdiš,ja osobno trenutno preferiram pan radler, za nekoliko mjeseci bude opet nešto skemijano tako da budemo i to probali ali šta se može znam puno pojedinaca koji recimo vole samo bijela vina,oni drugi samo pivo a najbolji su oni koji kažu ne alkohol nije zdrav a poskrivečki žderu neku tešku žesticu i nama sole pamet da samo voda i sok, može ali čisti sok a za svoj bunar znam da ima kamenca,stric mi je umro prošle godine,spokoj mu duši ali šta je on popio rakije i ostalih domačih destilata,trebo je umrijeti po doktorskom naukovanju još prije 20 godina a on ljepo doguraoravnih 80:partyman::drinkers:

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Ja mogu popit max 2 radler...jednostavno mi je žao kvariti pivu sa sokom
Bio ja na jedno večeri, kad kolega naruči radler.....veli konobar nema, al napravi ga on.....uglavnom kolega popio, bio zadovoljan, kad upita konobara kako on to....jel, napravi. A konobar mu veli pola pive, pola spritea i mirna bosna:rolfer:

V

VOJVODJANIN

Guest
Dobro jutro..radni narode...kafa,rakija pa na posao....k"o nekad.Manite se te limunade.

Pivo i limun:scratch:scratch:confused::confused:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Pozdrav i tebi i ugodna noć svima, sutra je novi dan nekom dobar a nekom i ne ,a j...š ga takav je život:partyman:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,145
sreća pa je malo zahladilo , još kada bi i kiše bilo to bi bilo bolje nego da dobijemo na LOTOu :gitarist:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
evo kod nas pala mala kiša, ali je bila i jako sitna tuča,
nešto slično ko solika, ako nastavi sa kišom par dana
napraviti će veliku štetu na grožđu, jedino može pomoči postrmim kulturama...

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
evo kod nas pala mala kiša, ali je bila i jako sitna tuča,
nešto slično ko solika, ako nastavi sa kišom par dana
napraviti će veliku štetu na grožđu, jedino može pomoči postrmim kulturama...

Evo pada ona...
Sad je nekima dobro dosla,nekima ne. ali neka nje

Najnoviji postovi

Na vrh