View attachment 73474
Ovaj članak me okinuo da opišem našu dogodovštinu od prije 2 dana. Vozimo se doma, županijska cesta, kolnik asfalt loš do bola, sama jama i zakrpa. Vozim se između 70-80 km na sat. Dostigne ne Megan i vozi mi se na repu, skoro u bunkeru, ali ne misli da me pretekne. Ništa dodam gas i ostavim ga na razmak između nas skoro 200 m. On doda gas, dostigne me i opet mi se vozi na štop lampama. Prijeđem prugu i za kojih 20 m prije rijeke Plitvice i zavoja eto ti fazana na cesti. I sad umjesto da fazan odleti u polje digne se, okrene i u mene, u auto, nema tu druge reakcije nego refleksno prikočiti. Ova je budala iza mene nekako uspjela izbječi da nas ne napuca otraga. Supruga je samo prokomentirala, mislila sam da nas sad bude napucao. I priči nije kraj, iza zavoja na Plitvici, dodam gas, opet ga ostavim na kojih 200 m, ali prije naselja budala je opet doletio, opet se zalijepio na naše štop lampe i na guzicu našeg auta.
Jednako tako sve više budala vozi i po našim auto cestama... Tunel Sveti Marko... Koliko divljanja još do mora???