• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,783
Ovi iz INDEX.hr su totalni idioti:

NA SUPER Bowl zabavi u golf klubu Donalda Trumpa prikazivao se nastup Bad Bunnyja tijekom poluvremena, iako je bivši američki predsjednik ranije najavio da ga neće gledati.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,817
Gamad prokleta...punica mi je onkoloski, teski srcani bolesnik...pred godinu i pol, tocnije u 7mj 2024. imala mozdani i jos nema rjesenje za inkluzivni. Stvarno cekaju da covjek prije umre.nego dobije rjesenje. A nebre se brinuti sama o sebi, moja zena sve brine o njoj...
Pričaj mi priču o tome.... u takvoj situaciji sam i sam. Isplate zaostatke, pa i ako pacjent umre, ali ti novci nisu namjenjeni meni kao nasljedniku več bolesniku da si olakša.....

Prije par let sam tu negde na forum del sliku kak su mi starog naručili u Rebro za dve i pol leta.... nekima je to smešno bilo.

Najnoviji postovi

Na vrh