Već duže vrijeme razmišljam otvoriti temu pod nazivom ¨Zbog čega će ovaj narod nestati¨, ali sam odustao jer bi bila vezana uz politiku, a to nije dopušteno. Narod koji se zabavlja Thompsonom i to mu je bitnije nego Piletić i prava bolesnika nema šanse da opstane. U očekivanju inkluzivnog dodatka umrlo je 15.000 bolesnika. Čulo se samo obitelji bolesnika, svi drugi su šutjeli. I danas svi iz vlasti i žetončića hvale toga Piletića kako je puno radio pa se premorio. Ljudi da li to čujete? Svi reagiraju samo kada su njihove guzice u pitanju. Takav narod nema šanse da opstane. Piletić se umorio kao da je on sam vukao kola, a svi ostali su sjedili na njima. Što je sa državnim tajnicima, šefovima odjela? Kakva je njihova odgovornost? Prije mjesec-dva AP ga je hvalio, uostalom kao i sve smijenjene, da je sposoban, mlad, elokventan.... Pa nije se valjda premorio u zadnja dva mjeseca? Umorile su ga sudske presude koje su rekle da je njegov zakon loš i usmjeren protiv pacijenata/naroda. Tko je pisao taj zakon? Sigurno nije Piletić? Tko je pozvan na odgovornost? Koja je odgovornost premijera koji i dalje brani taj zakon? Danas nas sudovi brane od vlasti. Piletić za nagradu ide na odmor u Sabor, na saborsku hranu i plaću. Narod se za to vrijeme bavi rukometašima i Thompsonom. Ustašama i partizanima. Takav narod nema šanse da opstane. I sam pokušao probuditi forumaše i potaknuti na uključivanje u HPK. Kakva god ona bila može poslužiti za rješavanje problema poljoprivrednika. Nitko ništa. Takav narod nema šanse da opstane. Hrvatska ima klečavce (bez zamjere na izrazu), ali ima puno više kmečavaca. Kmečavci kukaju kraj tople peći i čekaju da netko drugi podmetne pleća umjesto njih i riješi im probleme. A kaj bumo kad se ništa ne može popraviti? Takav narod nema šanse da opstane.