P
playstation5
Guest
To e to i vergla ona
muhanicar kaže:
muhanicar kaže:Pa po logici bi bilo hipenol.
Imaš gore upute ti je metnul joekiki pa skini i uživaj
Kad isključiš gorivo onda kreneš sljedečim redom: svječica, platine, kondenzator i bobina.Bagudina kaže:Imam neko "pucanje" dok radim sa frezom mislim reč doslovno puca iz freze nešto malo jače nego petarda !
Taj sekund kad "pukne" freza izgubi snagu, ali več u drugom taktu motor ponovno ima snagu i radi ok !?
Za sad sumljam na vodu u gorivu ?! ali neki govore da možda "pucaju" platine ? pa me zanima dali je netko imao iskustva sa "pucanjem" platina ?!
playstation5 kaže:To se i meni događalo... 99% ti je do struje-nije u fazi ili ti je nešto s bobinom,kondezatorom,ili platinama...otvori struju i malo platine prođi oštrom kartom..i probaj onda upalit ako bude opet pucalo minjaj platine i kondezator nevirujen da ti je bobina ošla....
Ako nebudeš zna otvarat struju javi se meni imam s tim jakooo dobrih iskustva :lol: :lol: :lol:
BAGERISTA kaže:playstation5 kaže:To se i meni događalo... 99% ti je do struje-nije u fazi ili ti je nešto s bobinom,kondezatorom,ili platinama...otvori struju i malo platine prođi oštrom kartom..i probaj onda upalit ako bude opet pucalo minjaj platine i kondezator nevirujen da ti je bobina ošla....
Ako nebudeš zna otvarat struju javi se meni imam s tim jakooo dobrih iskustva :lol: :lol: :lol:
Bubina je samo u ptanju ako izgara sviječicu,a ovako bi trebale bit najprije platine...
Ako mijenjaš platine s njima odmah i kondezator mijenjaj,,jer je to zlatno pravilo.... :mrgreen: ja sam imao slični problem na fiči i evo danas se vozim bez greške,,je da je meni bila bubina kriva,,nije pucao ali je izgarao sviječice ko majka........ :mrgreen:
playstation5 kaže:BAGERISTA kaže:playstation5 kaže:To se i meni događalo... 99% ti je do struje-nije u fazi ili ti je nešto s bobinom,kondezatorom,ili platinama...otvori struju i malo platine prođi oštrom kartom..i probaj onda upalit ako bude opet pucalo minjaj platine i kondezator nevirujen da ti je bobina ošla....
Bubina je samo u ptanju ako izgara sviječicu,a ovako bi trebale bit najprije platine...
Ako mijenjaš platine s njima odmah i kondezator mijenjaj,,jer je to zlatno pravilo.... :mrgreen: ja sam imao slični problem na fiči i evo danas se vozim bez greške,,je da je meni bila bubina kriva,,nije pucao ali je izgarao sviječice ko majka........ :mrgreen:
BOBINA...ne bubina... Bagudina ...najbolje ti je lipo promini kondezator i platine....i vidi jel puca ako puca minjaj bobinu....(ali nevirujen da ti je bobina otišla ca jer da je ona u k$$$$ nebi ni svićica bacala iskru(u nekim slučajevima) :scratch
puknuti kaže:Kaj je bobina i bubina jedno te isto ?
U svakom slučaju pucanje je znak izostanka iskre , đe nestade iskre ? ...to moraš optkriti sam .