Njoko
Dobro znana faca
- Tu od
- 9 Lis 2010
- Poruka
- 1,635
Kolko kosta ventil?
Mislim 42kn+brtva oko 50kn
Kolko kosta ventil?
Imam mali problemčić,pa tko je voljan pomoći,Hvala..
Naime kada sam skinuo osigurač od regulatora ispao mi je konusni valjak(na slikama) i sada ne znam jer konus ide gore ili dole,da pravilno postavim eto trebam pomoć,u prospektu se nevidi. slika 1 ili
e pa o tome sam ti ja u prošlim postovima pričao, ako okreneš naopako valjčić slične simptome pokazuje kaop tvome kvaru,
dakle točno je da špic ide gore prema federu a ravni dio dolje na dosjed , dakle druga slika
Hvala,ma lako se to vidi kada je sastavljeno,ono crijevo se odvrne i vidi se ljepo taj valjak,jeb..a nisam na to mislio kada sam skidao regulator,jednostavno je ispao da ne vidim položaj
Imam problem kupio sam špricu polovnu i kad sam krenuo raskapati pumpu da ju presložim , naletim na problem :
Pumpa je talijanska marke COMET BP 60 / 20
Problem je sa dijelovima - komplet gumica sam našao ali unutar pumpe je pukao prsten ili neznam kako da ga nazovem to je na osovini koja pokreće klipove.
Te dijelove ne znam gdje naći pa Vas molim za pomoć.
Ili ako itko zna za kakvu polovnu a da je to ispravno.
Šanana kada štelaš pritisak jer isključiš pumpu na regulatoru?
Ostaviš na mješalici,i onda štelaš.
Koliki ti je pritisak zraka u kapi?
Da, štelam na isključeno, odnosno pustim ju da mješa.
Pritisak u kapi je na 4 bara napumpan.
Pritisak bi trebao biti otprilke jednak pritisku s kojim prskaš ili malo veći. Ako nije dobar ili je otišla membrana onda tresu crijeva i kazaljka. Ako su otišle membrane sa strane onda mješa sredstvo i ulje iz pumpe. Ako ne možeš dobiti pritisak onda ne valjaju ventili. A šta je kod tebe ???
Možda imaš mogućnost prebacivanja okretaja kardana 540/1000 pa ti je na 1000 ?
Stavljene su nove membrane i novi šešir gore, napumpan na 4 bara, ventili i sve ostalo odlično, pumpa je klasična 60-litarska kžk.
Trebam pomoć u vezi BM 65/30.
Dal zna netko ako se mogu kupiti samo šrafi za
Naravno da se mogu kupit samo šrafi ,samo ih moraš prvo odšarafi da bi znao dužinu.To ti je vijakM10 a ključ za to ti je br 17 ,uzmi gedoru ili okasti i malo pogni čekičem i onda odšarafi u lijevo i mora da ide.Izjedeni su zato jer 18 nije pravilan ključ.
Ja sam stavio 0,6L Hipenol sae90
Znači ima nas još koji koristimo male šprice,ja sam svoju renoviral i sad je ko nova -za moje potrebe sasvim dovoljno.
Puno uspjeha u radu i pozdrav