18.02.2011.g u Gradini pored Virovitice održan seminar o poticajima u poljoprivredi. Ja osobno nisam bio prisutan bio je moj kolega i kaže da nas čeka puno probleme navodno da zahtjev za poticaj moramo sami podnosit putem interneta a novina ima bezbroj od odlaganja ambalaže, folije,motornog ulja od traktora i svega drugog do skladištenja posebno herbicida posebno fungicida i posebno druga sredstva pa sve do upisivanja kod korištenja otrova što su neki dobili ove godine a ja sam to morao pisati i prošle godine. Pravilnik se nemože pročitati na internetu nego se mora isprintati a da stvar bude još ljepša pravilnik ima osamdeset stranica. Na predavanju su posebno upozoreni proizvođači duhana da se nebi dogodilo da prijave kukuruz a posade duhan kao što su do sada radili upozoreni su svi poljoprivrednici da se zahtjev mora predati na vrijeme a ako se ne preda skida se od poticaja jedan% svaki dan zakašnjenja i odmah je odgovoreno na pitanje šta će oni koji nemaju internet ili oni koji se neznaju služiti istim bit će servisi po selima pa će moći kod njih napravit sve potrebno. Ovo je otprilike ukratko ono što ja znam možda netko zna više pa nek kaže.:?:
Posljednje uređivanje: