G
gamad
Guest
2010.g pobjegoh iz Zagreba - umjesto nekog bijednog stančića u metropoli kupio sam krasnu kučicu kod Ivanić Grada. Uz kuću sam dobio nešto voćaka (ponajviše šljive) i poljoprivrednog zemljišta cca 1,5 ha. Naravno da mi nije u interesu da to zemljište stoji neiskorišteno, pa se intenzivno informiram o tome što bi se isplatilo posaditi. Kao najizgledniji odabir mi se nametnuo lješnjak, ali definitivna odluka još nije donešena jer se više ne daju poticaji za podizanje trajnih nasada a nisam siguran hoču li sam uspjeti pokriti početno ulaganje.
Znači, još uvijek sam otvoren za razne opcije...
Kad sam već spomenuo poticaje, zna li netko gdje se mogu pronaći konkretne, službene informacije; za koje kulture se isplačuju poticaji, u kojem iznosu i kako ih ostvariti? Na stranicama ministarstva poljoprivrede, poljoprivredne komore i sl., naravno, nema toga.
Lijep pozdrav svim poljo-profesionalcima i entuzijastima!
Znači, još uvijek sam otvoren za razne opcije...
Kad sam već spomenuo poticaje, zna li netko gdje se mogu pronaći konkretne, službene informacije; za koje kulture se isplačuju poticaji, u kojem iznosu i kako ih ostvariti? Na stranicama ministarstva poljoprivrede, poljoprivredne komore i sl., naravno, nema toga.
Lijep pozdrav svim poljo-profesionalcima i entuzijastima!