a hurricane?....s njime bi ko od šale....
kaj misliš da je moj stalno na dizalici....:lol:...zapeljam je na prvi obrov,nakrenem i očistim,u planu mi je kupiti deck-wash mlaznicu za pranje,da ne moram strugat,samo prikopčam na crijevo za vodu i peri...Nemam primjerenu dizalicu i gredu kao Mtd pa se moram snaći kako da očistim kučište
Ako je hočeš uzmi ju, ima je za cijelu prikolicu :lol:jao,da je meni takve trave....
Gdje to ima i koliko kn ako znaš?kaj misliš da je moj stalno na dizalici....:lol:...zapeljam je na prvi obrov,nakrenem i očistim,u planu mi je kupiti deck-wash mlaznicu za pranje,da ne moram strugat,samo prikopčam na crijevo za vodu i peri...
Gdje to ima i koliko kn ako znaš?
nije valjda da se i on uhvatio posla:scratch:rolleyess:
A dođi da već jednom zavrtiš malčer, baš imam komad zemlje koji bi trebalo srediti. Ništa strašno, samo vrhove skratiti :mrgreen:eeeeeee čik's, čemo zajedno kosit?!?!?!
ti kreni a ja vatim liniju do tebe :mrgreen:
Normalno da se iskoristi, kompost i malč za vrttravu nemoj bacati,radi kompost od nje..
Imaš pravo, bilo bi dosta zimskog sna :lol:nije valjda da se i on uhvatio posla:scratch:rolleyess:
Ipak je ovo teže od nošenja mlinaca na blagajnu 8)gdje nema teškog fizičkog rada...:lol:
Ma nemoj mi reč, nisam znao :shock:Oho, pa i vi gospon imate svoju temu :shock:
Falela mi kvačica 8)Ma nemoj mi reč, nisam znao :shock:
čiko, kolko to ustvari terena može pokosit a da se ne oznoji, neš razmišljam da se i ja motoriziram, već mi pun kufer klipsanja za malom...
hehe, zbilja kad bolj razmislim i KOŠTAJU KO DVA MOJA TRAKTORA!!!
:madmana::madmana: