• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od crosa

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
Lijepi pozdrav svim forumašima ovog foruma:partyman:

Pošto sam veliki ljubitelj poljoprivrede a posebno poljoprivredne mehanizacije, slučajno sam naišao na taj forum i želja mi je bila učlanit se i dijeliti svama moja i vaša mišljenja, zapažanja jer toga nikad dosta.
Dolazim iz Istre poljoprivredom bavim se za svoje potrebe sa malo vinograda, maslina, sijem žitarice za uzgoj par komada svinja, peradi i desetak ovaca uglavnom sve to radi svojih potreba.
Mehanizacijom sam dosta opremljen tako da poslovi su mi znatno olakšani, a mehanizacije nikad dosta uvijek je želja za nećim drugim tako da dvorište počinje bit malo.
Radim u Porečkoj Agrolaguni jednoj od večih poljoprivrednih firmi u Istri na održavanju kao električar.
U slobodno vrijeme vršim usluge u poljoprivredi mehanizacijom, uređivanje i održavanje krajolika.
Toliko o meni, srdačan pozdrav!;)
 
G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mladiću i dobro nam došal! ...

., lipo predstavljanje o sebi!, oćemo ku slikicu tvoga dvora i dela., sretno TI sa delom u i oko poljoprivrede.-

., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
 
B

BAGERISTA

Guest
O moj,,,ljep pozdrav i dobrodoša.........:partyman::partyman:

Nu stavi kakovu sliku,,,i s tvojega kraja,,,da vidimo malo i one kraje istre..:supz::supz:
 

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
Pozdrav svima i hvala na dobrodošlici, slike stižu samo da malo uhvatin vremena i da poslikam jer nemam ništa od strojeva na pc
 

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
Evo jedne za početak koju sam uspija iskopat
img007fh.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,021
Dobrodošao na forum:supz:

Ljep Lamborghini,jel ima puno posla oko košnje?
 

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
Šta se tiće posla oko košnje nije baš za se pohvalit, kako je krenulo bit će ga sve manje i manje, raja nema para nažalost!:(
 
B

BAGERISTA

Guest
Vidin traktorčina,,,,,,,potamnjena stakla,,izgleda opako,,,,,još ovako sa škurin(tamnin)staklima....
2wrkpix.gif

A i na ljepeo misto je stavljena kutija od alata.....

Ovo si ti tamnija stakla,,,ili..je naručeno tako.
 

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
A si zajno skužija kutiju alata, znaš nekoji me pitaju ača ti je to kad je vide, malo nji bube čudno da more bit od inoxa.
Stakla sam sam potamnija radi sunca jer đabe ti klima kad te pali kroz staklo, tako da san sada unutra lipo u hladu, a malo i radi ljudi jer kad kosin imaš budaletin koje ti na dionici od 1km to ti je cca 45min košnje prođu 10 puta vamo tamo s autom i onda izgubiš 30min plus samo u micanju sa puta i manevriranju.
Tako oni unutra ne vide te, a ti njih jednostavno nanko 4 puta što prođu jednostavno ignoriraš.
Sve bi to bilo ok kad nebiš postavia znakove radovi na cesti košnja itd sta već ide, znaš naleti na tebe nije znao da se to odvija tu da je stroj nacesti itd, ne nego znak je veličine 90x60cm lijepo vidljiv stoji uz desni rub ceste tako da je svakom uočljiv, čak na određenim dijonicama postoji cesta kojom se može obić ova cesta na kojoj se odvija košnja, tako da postavin znak na križanju cesta da me mogu lijepo bez ikakvih problema obilazit pomoću druge ceste koja vodi na istu destinaciju di i ova na kojoj su radovi, ali ne znaš ono zašto može bit jednostavno kad može komplicirano.
I radi takvih elemenata kojih nažalost je puno jedan razlog je da su tamna sva 6 stakala tako da nemaju mogučnost me vidit unutra.
Tako se ja pravin slijep i oni lijepo pile 2-3-4 km na sat zamnom do prvog proširenja tek onda me komotno zaobiđu:twisted:
 
B

BAGERISTA

Guest
Tako tako,,,,neka se navade,,,,:evil:ja neznan ča je tin ljudin,,,,dali se prave budalasti,,,ili pak su stvarno budale totalne...ali niš čudnega,,jer i tako vidiš,,da je cija svit poša u livo......:mrgreen:

A si vidija oko sokolovo,,,kako zajno vidin ja te škatulice,,i sve ča se stavi..
Ma imaš onu mrižu samo z ove strane,,,jer sa druge mi se čini da ne treba,,barem tako ja mislin,,,,,,,ali da je stroj sprid i odzad,,je.....milina za vidit......

To si uzima novo,,ili od druge ruke...ima jedan u borutu,,di san ja uza telce,,,,ima najnovijega koji je izaša do sad,,,,da gledaš,,,i da ti kaplju
6teedx.gif


Pazi da ti kakova ne zvadi
qna785.gif
,pa da se malo u glavi
ny7om1.gif
,,pa da
2wgf71i.gif
,bude po korunan,,,,,......sa svin staklima......:mrgreen::lol::lol:
 

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
Samo uzada i desni kraj mi je zaštita, tamo je opasno da ti batuda ispod malčera ne rasipa stakla, tako i onako za son zaštiton mi je bilo partilo zadnje staklo.
2008 san ga bija leva novega njega i granu u kompletu.
Za uno ča si reka http://i40.tinypic.com/2wgf71i.gif jedan put mi se skoro inbatilo, je bilo vaje-vaje radi lipih noh:D:mrgreen:
 

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,110
Lijep traktor.Najvise podsjeca na vozila od specijalaca.Sav oklopljen.
 
B

BAGERISTA

Guest
Samo uzada i desni kraj mi je zaštita, tamo je opasno da ti batuda ispod malčera ne rasipa stakla, tako i onako za son zaštiton mi je bilo partilo zadnje staklo.
2008 san ga bija leva novega njega i granu u kompletu.
Za uno ča si reka http://i40.tinypic.com/2wgf71i.gif jedan put mi se skoro inbatilo, je bilo vaje-vaje radi lipih noh:D:mrgreen:

Tako sam i računa nešto,,,da če bit,,,jer kad naleti,,,,ode šajba....:blackeye
Se lako skida doli ta zaštita,,,kad delaš ča drugo,,,ili je uvijek na njemu..

Onda se isplatilo uzet novega,,,,,,jer je bilo dela,,sad više ne,,,sumnjam da biš na kraju miseca ima za vratiti ratu..:shock::shock:
 

cros

Član
Tu od
26 Velj 2012
Poruka
45
Sve je na pante tako da u 5min je sve dole, to koristin samo u malčiranju.
Priča je bila takva da ja san stija imat traktor iz gušta jer ja to volim i obožavan ,stime da je traktor da sanjim moren radit sve i da me ni strah ić u bilo kakav posao s njim.
E sad apsurd bi bija da takova investicija stoji u garaži i da si možda odradi 100 radnih sati godišnje za moje potrebe.
Tada je pala odluka za kupnjom grane i da se stroj barem sam sebe isplaćuje ako ništa drugo, pružila se prilika za dobrim poslom i sve je tako lagano krenulo.
Iako posla ima sve manje i manje nije mi žao za investicijom, radim kad posla ima kad ga neman traktor miruje, a ja si najden nešto drugo i tako da se životari iz dana u dan:( :confused:
Pozdrav svima i uživajte u poljoprivredi:supz::supz::supz:
 
B

BAGERISTA

Guest
Dobro,,je dok je tako,,,strah me da če doj i gore,,,,,,,,,..
a niš ko pojden za poreč,,,,nekako ču valjhda doč,,,,i naj te.
 

Najnoviji postovi

Na vrh