• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav od Natalije

mursanic

Član
Tu od
1 Lis 2008
Poruka
723
Ko da je smještaj problem! Kum u Vž, prijatelj u Ljubeščici, prijatelj u Sračincu, Sestrična u Čakovcu, jel treba još? :mrgreen:

A mogel bi neko i v Lepoglavi radi tebe...

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
jao koje ovdje Amorove strijele lete ,pozdrav Natalija i dobro se snalazila među kolegama sa ovog foruma,evo ja se ne budem upucavao pošto sam čovijek sa obitelji a mi to ne radimo:lol::lol::lol: da nebi bilo :axe::axe::axe:,pozdrav još jednom i uživaj u opičenoj ekipi:prayer:

a ajkula ti švalerski nadimak:mrgreen:

N

Natalija

Guest
jao koje ovdje Amorove strijele lete ,pozdrav Natalija i dobro se snalazila među kolegama sa ovog foruma,evo ja se ne budem upucavao pošto sam čovijek sa obitelji a mi to ne radimo:lol::lol::lol: da nebi bilo :axe::axe::axe:,pozdrav još jednom i uživaj u opičenoj ekipi:prayer:

Hvala, pozdrav i tebi! :)

Ko da je smještaj problem! Kum u Vž, prijatelj u Ljubeščici, prijatelj u Sračincu, Sestrična u Čakovcu, jel treba još? :mrgreen:

Onda problema nema, vidimo se na Španciru :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
a ne bečari ,ja čak imam nešto zajedničko sa Natalijom,igram loto ali bez uspijeha,samo mislim da duže nego Natalija,i ja nebi njezin izbor ja bih Fendta serije 500,taj loto mi porok nit pijem,nit ono blabla,nit se kurvam a ako Natalija dobije na lotu ima blizu mene da bude mogla kupiti gotovo cijelo selo za jen milijonček ,što bi rekli trgovci mir i tišina idealno za odmor:weedman::weedman:

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
pozdrav Natalija
dok se oni tu međusobno bore,ja te čekam na tvojoj relaciji Zg-Vž na pola puta za:partyman:

joža

Član
Tu od
15 Velj 2011
Poruka
247
More vidimo se na španciru i bum o si nekaj spili :drinkers: A kaj se tiće Ajkule mislim da i ja imam nekaj, moja supruga je isto Natalija (patkica) Nemojte kaj zamerit, pa jel jesmo veseljaci seljaci ili nismo :confused:

ilegalac

Član
Tu od
19 Velj 2010
Poruka
909
a ne bečari ,ja čak imam nešto zajedničko sa Natalijom,igram loto ali bez uspijeha,samo mislim da duže nego Natalija,i ja nebi njezin izbor ja bih Fendta serije 500,taj loto mi porok nit pijem,nit ono blabla,nit se kurvam a ako Natalija dobije na lotu ima blizu mene da bude mogla kupiti gotovo cijelo selo za jen milijonček ,što bi rekli trgovci mir i tišina idealno za odmor:weedman::weedman:

isti sam taki i ja
nit pijem, niti se kurvam ,niti se drogiram

imam sam jednu manu,

puno lažem:mrgreen:
--------------------------------------------------
i ja imam nešto zajedničko s Natalijom , sviđa mi se njena maca i volio bi se igrat malo s njom u krilu

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
isti sam taki i ja
nit pijem, niti se kurvam ,niti se drogiram

imam sam jednu manu,

puno lažem:mrgreen:
--------------------------------------------------
i ja imam nešto zajedničko s Natalijom , sviđa mi se njena maca i volio bi se igrat malo s njom u krilu

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

E ova tio je na mijestu.................:mrgreen::mrgreen::supz::supz::supz:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ništa ,vidim ja da tu puca neka :heart::heart:,budemo se skupili za zajednički dar a evo jedne pjesmice za kolegu ilegalca[YT]http://www.youtube.com/watch?v=nLgJJcIhb5Q[/YT],:finga::finga::finga:

B

BAGERISTA

Guest
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=HxPl6bURZ9A[/YT]:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a ova posebno samo za njega...........................
1jqouh.gif

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=VSmW-LTI1zE[/YT]

Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
e dobri ste,bude si Natalija pomislila,kud je ona to došla

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,972
ajme,pa vi pucate na gol sa svih strana.....:supris: :lol:

B

BAGERISTA

Guest
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=cNggogqGQbg&feature=related[/YT]

:mrgreen:ideš............................
vyxnnt.gif

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=-ymT5Ehdyj0&feature=related[/YT]:supz::supz::supz:

B

BAGERISTA

Guest
Šta češ,,,,,oša u livo skroz...:mrgreen::mrgreen:ali ova zadnja je opaka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

B

BAGERISTA

Guest
Tvoja,,,,evo moja iza,,,mene,....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,451
Dođem ja na tvoju stranu, nema beda. Ionako sam planirala.
I, što ćeš sad?! Imaš još koji spreman izgovor?
Zašto misliš da mi treba izgovor? Evo kako se osjećam kad si rekla da ćeš doći ovamo na moju stranu.
1happysmurfsbig450599.jpg

Već sam spreman za doček
cvijetakbijelistrumf457.gif

Nadam se da ću dobiti i ovo
strumfovicoverbig450580.jpg

Fala na komplimentima, a maca nije moja, slučajno mi se zatekla na ramenu.
Baš "slučajno" ti se zatekla na ramenu, da je leptir možda bih i povjerovao, al maca...!? :scratch: smisli li neki bolji izgovor! ;)
ne diram oženjene (ni na bilo koji način "zauzete").

ODLIČNO !! :gitarist:
Ovo sam čekao da čujem! Ajmo zauzeti RAZLAZ !! :twisted:

Najnoviji postovi

Na vrh