Ko da je smještaj problem! Kum u Vž, prijatelj u Ljubeščici, prijatelj u Sračincu, Sestrična u Čakovcu, jel treba još? :mrgreen:
A mogel bi neko i v Lepoglavi radi tebe...
Ko da je smještaj problem! Kum u Vž, prijatelj u Ljubeščici, prijatelj u Sračincu, Sestrična u Čakovcu, jel treba još? :mrgreen:
jao koje ovdje Amorove strijele lete ,pozdrav Natalija i dobro se snalazila među kolegama sa ovog foruma,evo ja se ne budem upucavao pošto sam čovijek sa obitelji a mi to ne radimo:lol::lol::lol: da nebi bilo :axe::axe::axe:,pozdrav još jednom i uživaj u opičenoj ekipirayer:
jao koje ovdje Amorove strijele lete ,pozdrav Natalija i dobro se snalazila među kolegama sa ovog foruma,evo ja se ne budem upucavao pošto sam čovijek sa obitelji a mi to ne radimo:lol::lol::lol: da nebi bilo :axe::axe::axe:,pozdrav još jednom i uživaj u opičenoj ekipirayer:
a ne bečari ,ja čak imam nešto zajedničko sa Natalijom,igram loto ali bez uspijeha,samo mislim da duže nego Natalija,i ja nebi njezin izbor ja bih Fendta serije 500,taj loto mi porok nit pijem,nit ono blabla,nit se kurvam a ako Natalija dobije na lotu ima blizu mene da bude mogla kupiti gotovo cijelo selo za jen milijonček ,što bi rekli trgovci mir i tišina idealno za odmor:weedman::weedman:
isti sam taki i ja
nit pijem, niti se kurvam ,niti se drogiram
imam sam jednu manu,
puno lažem:mrgreen:
--------------------------------------------------
i ja imam nešto zajedničko s Natalijom , sviđa mi se njena maca i volio bi se igrat malo s njom u krilu
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
e dobri ste,bude si Natalija pomislila,kud je ona to došla
[YThttp://www.youtube.com/watch?v=cNggogqGQbg&feature=related[/YT]
:mrgreen:ideš............................
.:mrgreen::mrgreen:ali ova zadnja je opaka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zašto misliš da mi treba izgovor? Evo kako se osjećam kad si rekla da ćeš doći ovamo na moju stranu.Dođem ja na tvoju stranu, nema beda. Ionako sam planirala.
I, što ćeš sad?! Imaš još koji spreman izgovor?
Baš "slučajno" ti se zatekla na ramenu, da je leptir možda bih i povjerovao, al maca...!? :scratch: smisli li neki bolji izgovor!Fala na komplimentima, a maca nije moja, slučajno mi se zatekla na ramenu.
ne diram oženjene (ni na bilo koji način "zauzete").