reider
Aktivni član
- Tu od
- 9 Velj 2012
- Poruka
- 854
Neki član foruma želio je , da se ovdje malo razpričam i ako mi je težko, jer pričam nekvi tuđi jezik kao viŽivim pored grada Lenart u Sloveniji. Upravo 6kilometara od granice sa Austrijo. Radim u Palomi tvornici papira. Da vam prvo kažem, bio sem i u vašoj tvornici Belišče, sa koju imamo i mi posla. Posjetio sam u isto vrijeme tada i grad- Bjeli manastir. Sječam se višeputa naše biuše države i težko mi je zanjo. Žao mi je pod prvo svih jakih,velikih tvornica,koje odnjih uskoro ni jedne više nema. Sami se sječate:TAM,METALNA,LITOSTROJ,TORPEDO,IMT,ZASTAVA,OLT i slično. OVe tvornice nisu ni sjena ovih, što so ikada bile.
Za članstvo sam se odlučio, jer se nadam, da na ovoj strani grane upoznajem kakve ljudi, naučim šta novog oko poljoprivrednih strojeva a možda upoznam i kakvog novog prijatelja. Sam sam motorist i hobi poljoprivrednik sa okolo 2 HA zemlje. Nešto livade i nešto šume samo za dušu
Izvinite, a ovo trebam dodatinadoknadno; na forumovima kmetijstva mi ide na živce još jedna i te ista ludost-MOj traktor je bolji nego tvoj,kdje ide moj traktor tvoj nemože tamo ni stajati,moj otac je najbolji mehaničar, ej ljudi takve gluposti sam ja pričao kada sam imao 15 godina. Molim vas izvinite i nemoj mi ovo zamjeriti al tako je. Ovdje smo jedan drugosm za nasvet,pomoč,promjenu izkustva i slično.Pozdrav!
Za članstvo sam se odlučio, jer se nadam, da na ovoj strani grane upoznajem kakve ljudi, naučim šta novog oko poljoprivrednih strojeva a možda upoznam i kakvog novog prijatelja. Sam sam motorist i hobi poljoprivrednik sa okolo 2 HA zemlje. Nešto livade i nešto šume samo za dušu
Izvinite, a ovo trebam dodatinadoknadno; na forumovima kmetijstva mi ide na živce još jedna i te ista ludost-MOj traktor je bolji nego tvoj,kdje ide moj traktor tvoj nemože tamo ni stajati,moj otac je najbolji mehaničar, ej ljudi takve gluposti sam ja pričao kada sam imao 15 godina. Molim vas izvinite i nemoj mi ovo zamjeriti al tako je. Ovdje smo jedan drugosm za nasvet,pomoč,promjenu izkustva i slično.Pozdrav!
Posljednje uređivanje: