B
BAGERISTA
Guest
pazi da te ne ulovi sranje od nervoze....:rolfer:
Valjda neče............:rolfer:
pazi da te ne ulovi sranje od nervoze....:rolfer:
ovo je ko kad sam polozio vozacki A i B kategoriju, tamo negdje 2001, 5 mjeseci prije rodjendana. e ljudi moji, trajalo je kao 5 godina!!
i onda dodje taj famozni 1.5. kad sam napunio sluzbeno 18, i klinac, drzavni blagdan, murja ne radi!!
ravno sa feste u 7h u jutro sam cekal pred policijom da ona teta otvori i da mi to rozo sranje od papira!!
nema nervoze, samo vrijeme sporo ide kad nesto jako zelim, samo mi dajte taj traktor!!!!!!
eeee bio danas u ducanu:
jedna zadnja lampa 50kn
jedan pednji zmigavac 20kn
djek za prikolicu 40 kn
auspuh 140 kn
trokut 89kn
ulje i filtere jos nisam isal zbrajat . . .:shock:
samo ako očeš stavi mu prednje žmigavce one ča gredu u špic,,jer je i takve ima,,,takav je meni doša iz beograda 80-te 539
u prvu trgovinu pa kulko kostalo kostalo,ja kupil trokut za 74 kn,bolje da malo pristedis nebu bilo za liko,pri matesi kod elektre ti je najeftinije ulje.eeee bio danas u ducanu:
jedna zadnja lampa 50kn
jedan pednji zmigavac 20kn
djek za prikolicu 40 kn
auspuh 140 kn
trokut 89kn
ulje i filtere jos nisam isal zbrajat . . .:shock:
znam samo za ducan na Baniji u Klc., vidio sa ceste u jastrebarskom jedan ducan ...u prvu trgovinu pa kulko kostalo kostalo,ja kupil trokut za 74 kn,bolje da malo pristedis nebu bilo za liko,pri matesi kod elektre ti je najeftinije ulje.
imas i na rakovcu kad ides iz grabrika prema stadionu prije semafora desno,a za kladusu neznam da se bas budes usrecil,jel su cjene podjednake kod i prinam a ako kupujes naplacu tu je sami srot.znam samo za ducan na Baniji u Klc., vidio sa ceste u jastrebarskom jedan ducan ...
sad je faza ispitivanja kaj kadi ima, a Stefanac (sin mu vozio motokross) mi rekao da najbolje kupit neke djelove u BiH...
treba sve ispitat pa na papir stavit...
hm, grabrik pa ispod obilaznice, i prije tog semafora desno u onu malu ulicicu?
kad brođes nadvoznjak pruge i brze ceste prva ulica desno jedno 50 m sa ljeve strane se vidiju kardani i neke cjevihm, grabrik pa ispod obilaznice, i prije tog semafora desno u onu malu ulicicu?
Ako su po 20 kn onda su to najvjerojatnije oni u koje nepaše sijalica :lol:nasao ih
samo se ne mogu odlucit dal te sisate zmigavce ili one bacvaste :rolfer:
danas idem na posao i svjetli ulje u autu, dam gasa ugasise lampisa, kad razbaca naravno ne svijetli, znaci na minimumu je... odem ja u ducan kod prijatelja, i tak mu velim veselu vijest, kad ono i on ima 533 De luxe!!
eeeeeee, ljudi, sretan ko dijete, zna di mogu nabavit i za klipnu bosh pumpu djelove!!! ako zatreba naravno, zlu ne trebalo al nek se nadje . . .
btw. jos dan i po
:supz:
kad brođes nadvoznjak pruge i brze ceste prva ulica desno jedno 50 m sa ljeve strane se vidiju kardani i neke cjevi
kako je sve kad sam ja platil trokut 74 a ti 89 kn?nasao, sve je po 8 kn skuplje nego na Baniji
muhanicar
Ako su po 20 kn onda su to najvjerojatnije oni u koje nepaše sijalica
Najbolje ga rastavi u trgovini i probaj metnuti sijalicu, a ako nejde zamoli trgovca da on to napravi i reci da ti neznaš nek ti on pokaže