A zakaj bi ga uopče vadil? Kaj ti je produžni prekratak?ne vidi se najbolje na slici, ali ovdje ti je dosta velik nagib, i zabio sam ga s prednjim krajem do zida, i sad ne mogu dignut haubu da bi akumulator izvadil...
ako ga spustim nazat pol meta, padat će mi snijeg u kabinu...
antifriza ima, bum čekal da se ovo belo gov*o otopi...
ja sad nisam pametan kaj da sa svojim napravim
nisam ga mjesec dana palil
veli mi čovik, da zakuham vodu i šibnem po boch pumpi i da ga probam upalit
samo mi to ne izgleda prezdravo za materijal koji je smznut, deknut ga sa vrućom vodom?!?!?
ako niš, dofuril bum đipa do drvarne, pa mu pomogal preko kablova, ako je akumulator gecrk...
ili da ga ne diam dok se temperature ne dignu iznad nule?
Pa on ima točku smrzavanja -15°C :scratchja sam na 27l eurodizela class stavil 3 litre benzina...
A zakaj bi ga uopče vadil? Kaj ti je produžni prekratak?
a kaj nis ti kupil novi akumulator?
Pa on ima točku smrzavanja -15°C :scratch
Mi isto gorivo točimo pa je Škodilac iz prve upalio na -20 i nešto°C, na termometru je to zadnja oznaka a živa je bila još niže :lol: Doduše bio je pod snijegom pa je snijeg možda bio izolacija, a i onaj prastari SDI motor troši bilo što samo da je zapaljivo :mrgreen: al' ko će ga sad znat :scratch
Jedino rješenje je da nabaviš dizel za polarne uvjete, od ima točku smrzavanja -40°C :weedman:
Ništ mu nebu od toga, a ti za svaki slučaj imaj u pripremi komadič izolirke ili daj cucku nekaj drugo da ima za kosatipa i nije, došal bi do tamo, al postoji vjerojatnost da tornjak pregrize kabal...
Ništ mu nebu od toga, a ti za svaki slučaj imaj u pripremi komadič izolirke ili daj cucku nekaj drugo da ima za kosati
moj pali na -12 sa starim akumulatorom bes grijacov .onda bi tvoj sa novim i grijacim moral bes problema upalit.a ko garantira da će novi akumulator izdržat ovaj minus? mislim, daj Bože da ga ne izvuče, al meni je rečeno da hladnpoča izvlači akumulator bio on star ili nov...
Onda ni nemoj Willys-a tam terati bezveze533 imaš?
kod mene grijač ne radi...
Josa,,,,pali pilu i malo drifta,,,,,,,,baci..:mrgreen::mrgreen:
Nema,,on če upalit i na sibirskoj zimi vijeruj mi......:supris:8)8)
Onda ni nemoj Willys-a tam terati bezveze