Svirao sam u Moravicama u glazbi a i tu je isto problem sa ljudima mislim da ih sad ima 14 ili 15.neće djeca više svirat uh kad se sjetim sebe kad sam počeo svirat jedva su primali koliko je bilo zainteresiranih.
ja sam svirao sve udaračke instrumente a najviše doboš u mimohodu a bubanj bateriju (znači kokplet) kad smo svirali u nekoj dvorani i na mjestu.
bome na tvoju tjelesnu konstituciju bi bilo bolje da si bas sviral,
to treba svirat, a još puhat...
mi imamo pomladka jedino na udaraljkama, dobri su dečki :gitarist:
Bubnjar,,,,,,,meni je ža da je mali prekinuja,:shock::blackeye,,,ali njegova odluka........8)sad je več duže hrvač........
ja sam isto gitaru učio po notama svirat, pa sam usput savladao bibnjeve, bas gitaru, orgulje, trubu i probal sam sax svirat, uz malo vježbe, čas posla, čak i lakše za svirat od mog tenora...
al badava ti sve to ak ne znam unovčit znanje, pa sam se odlučil ostat u limenoj zbog ekipe, i gušt mi je svirat tako ekipno...
na feštama sam slab, jer ne sviram doma gotaru, a i text mi baš nejde, al akordi nisu problem ako neko zna pjevat
Ništa kad se vidimo,,,,dogovaramo koncert,možda se ko
još da riješimo i koju hostesu,,,,i gas,,,,ugradit šipku,,,i nek se neko previja,,,,,,,,,:mrgreen: