E lagano lagano nema žurbe,,,,
@bagrista - a tko bi se s tobom mogao mjerit, ti si prvi oreza brajde,,,, kad je josa vidio da si ti pa se i on požurio da ne zaostaje zatobom :finga:
@josa a ono će bit parking za njutu mažinu ili će bit pista za polijetanje :rolfer:
to mu je strmina da može lakše traktor upalit na guranje :weedman:
Jel zvijer imala problema parkirati se na tu planinu :shock:budući parking, :mrgreen:
Sad bi dobro došla korpa od Bageraovo je humus, koji več dvije godine tu stoji, krajnje je vrijeme da nakon rezanja i špricanja tu hrpu zemlje rastresem po redima, od kopanja mi se zemlja spustila pa imam stepenicu na ulasku u red...
To kad zvijer neće upalit samo se spusti sa rampe da ga ne guraju, ali on to neće priznat :finga:@josa a ono će bit parking za njutu mažinu ili će bit pista za polijetanje :rolfer:
Jel zvijer imala problema parkirati se na tu planinu :shock:
Očito kočnice dobro rade nema ništa pod kotačem ili si ga iza sa sajlom zavezao za drvo :finga:
Sad bi dobro došla korpa od Bagera
A i mogli ste i navratit kod njega kad ste bili na Učki, kad planinari navale ode zaliha vina :rolfer:
To kad zvijer neće upalit samo se spusti sa rampe da ga ne guraju, ali on to neće priznat :finga:
to mu je strmina da može lakše traktor upalit na guranje :weedman:
:supz: neće priznat,,,, je tvrd orah,,,
E šta ćeš josa ,,,, sad malo zafrkancije kod tebe dok nas ne potjeraš iz dvorišta :gitarist:
A i ova tvoja padina na slici ne izgleda baš prijazno pa bi te ja onak prijateljski htel odvratiti od parkinga tog.
Ako odanude ide palit na guranje do šangaja bi možda došal koji kotać al bi zato pol stari sel srušil ko tcunami . :axe:
Daj mi reci to tršče kaj imaš doma jeste sadili na "blint " ili po nekoj preporuci ?