B
BAGERISTA
Guest
Aaaaaaaaa dobar hitac imaš...........:lol::lol::lol:
ako budeš trenira,,,,,,ima da rokneš i do evrope...
ako budeš trenira,,,,,,ima da rokneš i do evrope...
Al kad se okretao na brdu sa svim upaljenim svijetlima i zvuk u pozadini kao da NLO slijeće :shock:Skoro pa ,,da ga nismo stigli ni skinut iz traktora,,,,jesi vidija kad je počeja mijenjat,,,vrtit,,nema kraja,......
Mislim da ga nije na mjestu okretao onaj dan, tako je bio parkiran ili... :scratchzaboravil sam te pitat kako uspiješ na mjestu volan okretat od silnih utega koji si nabacao na traktor:scratch
ma josu pitam :weedman:
Al kad se okretao na brdu sa svim upaljenim svijetlima i zvuk u pozadini kao da NLO slijeće :shock:
Skoro pa ko da se rujo spušta s četvoromotorcem..............
Mislim da ga nije na mjestu okretao onaj dan, tako je bio parkiran ili... :scratch
zaboravil sam te pitat kako uspiješ na mjestu volan okretat od silnih utega koji si nabacao na traktor:scratch
zaboravil sam te pitat kako uspiješ na mjestu volan okretat od silnih utega koji si nabacao na traktor:scratch
Ja sam proba,,,i sa 4 komada uopče nije neki,,,težak na volanu,,,ako čemo iskreno....
A i pored toga ovo če bit na njemu,,kad bude vuka iz boške(šume drva vanka),na prikolici,,pa se onda i neče uopče osijetit,,,toliko koliko sad.....a opet kaže da ga diže po uzbrdici kad ga dobro natovari..prije dok ih nije ima..
kako to boli mamicu mu, pa kaj ima šljiva kakvog otrova?
i!!
i gemišt prije rada da podigne snagu :finga:i rukavice na ruke da ne dobiješ žuljeve...:finga:
i gemišt prije rada da podigne snagu :finga: