A jel budu više slike od te pile ili sam ja nekaj propustil :scratchsuta stavim malo iz šume, sad sam precrknut...
A jel budu više slike od te pile ili sam ja nekaj propustil :scratchsuta stavim malo iz šume, sad sam precrknut...
A jel budu više slike od te pile ili sam ja nekaj propustil :scratch
Pa kaj sad nije ni za slikanje :rolfer:pila je pod krovom, ceka da mEhanicar dodje po nju, pa cmo traktor kod njega u garazi sredjivat preko zime, jer ja nemam adekvatnu prostoriju za takav posao...
cim krene restauracija, stavim slike!!
pa kad bas inzistirasPa kaj sad nije ni za slikanje :rolfer:
bagerista, evo, ja sam se tvojih slika nagledao, pa da i ti nesto pogledas, a to nam je zajednicko
moja psihijatrija nakon posla:
spricanje protiv bolestina:
navazanje zemlje u vinogradu
bratac u akciji:
čale u akciji:
I kaj sad hočeš, pa neizgleda to tak preloše.
Špere nažalost nema, mada sam ja mislil da je možda samo slomljena poluga.
Na boš pumpi bi trebala biti ona prelivna cjevčica, možda je nema pa ti se samo čini da iza nje curi ulje.
ta prelivna cjevcica je negdje iza?
To care,,,,ljepo za vidit,uređeno i naravno za odmorit dušu i tilo.......:mrgreen:i od svega pomalo..
Stavi slika još,stavi.,..a stvarno je ko raj na zemlji,,,kad gledam ove slike.....
A vidim da je i traktor u dobrom stanju,,,,pa radovi idu dalje.:supz:
uzivam u vinogradu (osim kad se lisce reze, to me nazivcira), planiramo malog yanmara kupit na godinu za kosnju i spricanje, sad imamo oko 2200 trsova, pa nam je guzva malo sad kad svi radimo...
a ovaj 539 je od tatinog bratica, posudi mi ga jer ga ja vise pazim nego on
i natocim mu nafte
Iza punpe,,,ti je i bude savijena onako u slovo (U),,,pogledaj i kratka je ,,,dosta.
Nisam siguran,,,ali i ulje u pnpi si kontroliraj.
Pa šta nečeš sa 533,koji si uzeja delat to po brajdama(vinograd):?::?:
533 sam uzeo za:
1. pripeljat 35 metara drvi godisnje
2. za kosit livade (cca 10 000m2)
3. za berbu grozdja
4. za navazat zemlju i gnjoj u vinograd
5. kad dodjem sa posla, u traktor i laganini gustat do vinograda (2km)
i jednako polako iz vinograda doma, auto je prebrz nakon par litrica gemista . . .
naime, sirina redova je 140, a donji dio je i 110cm sirok, tako da nema sanse sa fergusonom... yanmar je 90cm sirok pa ce ic, probao sa susjedovim
jedna od 3 livade
stara - nova skola kosnje
zenica brine o gorivu, ovo je roze...
Svaka čast,,,vidim goriva,,za vas ne fali,,,a i pila nije žedna..:mrgreen:
Pita sam tako,,jer vidija kupuješ mrcinu:supz::supzimt)a sad očeš nekog JAPANERA,,,da pelješ,,,ali naš ča ču ti reč,,uvijek je višiIMT,,tako malo više ROZEA,,,i onda češ fulat odnosno preskočit japanca,,,i sijest na pravi traktor.......
Stara škola,,,i naravno predavanje.......................:shock::shock::mrgreen:
Evo kod mene radno,,,,sad opet kiša(daž),,,pa više se napiša dosta po nama onaj gore,,,ča ti misliš..........
ma vrijeme nije ni za kompentirat ni za zivit...
yanmar je neophodan na zalost, jer nemamo vise vremena sve rucno radit...
IMT mislim redovito palit
a evo posebno za muhanicara, to mu je struka pa jedva ceka, sigurno bi ga najradije sam rastavio i sastavio a i ja bi najradije da on to napravi,ali sto je tu je, zemljopis je jedna velka pizdarija...
Fergy je danas otisao u garazu kod doktora, sad jos samo da novi blatobrani dodju, i krece popravak!!
veeeeeeee
a ovako izgleda kad brat i ja trpamo drva iz sume...
Čekaj zašto visi toliko za naprijed,,,ili je hauba odvidana pa je sijela na hladnjak vode,,ili slika vara..:scratch:scratch
A ostala mi je takva slika u glavi,,kad sam ga abartira na njivi..:rolfer::rolfer::mrgreen:
A po snigu je poša,,,,a aaaaaaaaaa po snigu nek i dođe...:mrgreen::supz: